• Dolar
    32.470
  • Euro
    34.571
  • Ç.Altın
    4.223
  • Altın
    2.472
KIRIKKALE
28°
00:36

Öğleye kalan Süre

Regaip Kandili dualarla idrak edildi


Regaip Kandili yurdun birçok noktasında olduğu gibi Kırıkkale'deki camilerde de dualarla idrak edildi.

Mübarek üç ayların müjdecisi olarak kabul edilen Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlar, Kırıkkale'de Nur Camisi'ne akın etti.

Camilerde bir araya gelen 7'den 70'e binlerce vatandaş, üç aylara ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Uzun zamandır büyük bir özlemle bu geceyi beklediklerini belirten bazı vatandaşlar, bu gecede ibadet ederek Allah’a dua ettiklerini ve niyazda bulunduklarını söyledi.

Geceyi ihya etmek için camiye gelen Şifanur Özcan, "Öncelikle çok mutluyum. Bugün camimiz çok kalabalıktı. Çok hoşumuza gitti. Koronaya, pandemiye rağmen çok kalabalıktı. Özellikle çocuklar doldurmuştu. Bu daha mutlu edici bir şeydi. Çok güzeldi. Herkesin Regaip Kandili mübarek olsun." dedi.

Gece adeta coşku yaşadıklarını belirten Murat Ateş ise, "Bu gece coştuk, sevindik, mutlu olduk, birleştik, kaynaştık. Toplum olarak bir araya geldik. Görmediğimiz arkadaşları gördük. Rabbimize dualar ettik. Niyazlarda bulunduk. Rabbim daha nice gecelerde bizi bir arada buluşturmayı nasip eder. Bu gecenin İslam alemine, Türkiye'mize hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

“O Gece" açık olacak

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yola devam

İlginizi Çekebilir

Dedelioğlu ‘’Hizmetlerimiz Devam Edecek’’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81105

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#