• Dolar
    32.326
  • Euro
    34.778
  • Ç.Altın
    3.959
  • Altın
    2.387
KIRIKKALE
19°
02:0

İkindi'ye Kalan Süre

PROJELER VE SAMİMİYETİ İLE GELİYOR

İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran sosyal medya hesabından projelerini halka sunuyor.


Yaklaşan yerel seçimler öncesi partisinden Aday adayı olmayı düşünen Baran "İYİ Parti hiçbir zaman toplumu bölmeye, ayırmaya, birbirinden farklılaştırmaya kalkmayan tam tersine dostlukları pekiştirmeye, bu güzel vatanın üstünde Türk milleti olarak hep birlikte, beraberce, kardeşçe yaşama ideallerini benimsemiş bir partidir" dedi.

Baran’’ Liyakatlı, halkına karşı saygılı, emanete sahip çıkan, kendini üstün görmeyen kadro. Asli görevler dışında; işsizine, kapıları açan, kadınlara merkezde dinlenme yerleri tesis eden kadrolarla tarih yazalım mı? İktidarın halkı kutuplaştırmasından ve ekonomideki gidişattan vatandaşların memnun olmadığını anlatan Baran, “Her alanda geliştirdiğimiz projelerimizi anlattığımızda,  “Siz değerli hemşirelerimizde bunu bize tevdi ederseniz bu gibi projelerimizi anlatacağız. Biz zaten hep söylüyoruz ya projeler ihtiyaçtan doğar. Gidip cadde de pazarda reklam yaparcasına birilerin projelerini getirip anlatmak bir çözüm değildir. İçi boş projeler anlatmak gerçekten insanları da mutlu etmiyor, çünkü çözüm bulunmuyor. Ama ihtiyaç olan, toplumun ihtiyaç duyduğu ve bizimde alanda gezerken halkın istediği fakat çözüme bugüne kadar kavuşmamış hatta çözüm için hiçbir gaye sarf edilmemiş bu projelerin önemsenmesi toplumun yarasına bir merhem olacağına inanıyorum. O zaman da biz bunları yaptıktan sonra gelip yerinde gören arkadaşlarımızın mutlu olacaklarına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

ŞAMPİYON SELÇUK AYDIN YÜREKLERE DOKUNDU

İlginizi Çekebilir

Hacı Hacer Mıstaçoğlu Kızılay Anaokulu açıldı

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE ABİSİ ÜMİT SULUHAN YETİM ÖKSÜZ İHTİYAÇ AİLERE YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

83999

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#