• Dolar
    32.549
  • Euro
    35.032
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.421
KIRIKKALE
26°
04:57

Öğleye kalan Süre

ÖZTÜRK CUMHURBAŞKANI İLE AFRİKAYA GİDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar ve milletvekili heyetiyle birlikte Afrika Gezisine gidecek.


KIRIKKALE’NİN SORUNLARINI VE İHTİYAÇLARINI DA KONUŞUP DESTEK SAĞLAYACAK 20-23 Şubat'ta Kongo Demokratik CumhuriyetiSenegal Cumhuriyeti ve Gine Bissau Cumhuriyetini ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın heyetine Milliyetçi Hareket Partisi temsilcisi olarak katılacak olan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürkgörüşmeler sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlarla Kırıkkale’nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını da konuşup destek sağlayacak. MHP LİDERİ TARAFINDAN TEMSİLCİ OLARAK GÖNDERİLDİ MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından Cumhurbaşkanının Afrika hparti içerisinde ve TBMM’de yaptığı çalışmalarla da dikkat çeken bir milletvekili olarak biliniyor. Kırıkkale’nin sorunlarına eğilişiyle de tüm Kırıkkalelilerin takdirini toplayan Öztürkdönüşünün ardından TBMM’deki ve Kırıkkale’deki çalışmalarına devam edecek.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de 109 araç trafikten men edildi

İlginizi Çekebilir

Emekliye verilen söz unutuldu

İlginizi Çekebilir

Operasyon bölgesinde şehit düşen 9 askerlerimizin kimliği belli oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57202

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#