• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
01:10

İkindi'ye Kalan Süre

Önal Çiftçinin Meclis deki sesi oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ÇKS mağduru emeklinin sesini duyurdu .


Tüm Türkiye'de olduğu gibi İlimizde yaşayan 60.000 emeklinin gözü kulağı Kasımda verilecek 5.000 TL'lik ikramiyenin herkese ve tüm emekliye verilmesiydi ,ancak hükümetin çalışmayan emekliye verirken çalışanları seçmesi ayrımcılığa yol açtı.

Milletvekili Ahmet Önal mecliste yaptığı konuşmada bu haksızlığa şu şekilde dikkat çekti . "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmayan çiftçilere bir defaya mahsus 5.000 Lira ikramiye verileceğini duyurmuştu. Erdoğan’ın müjdesi kimi çevrelerce olumlu karşılanırken, birçok emekli tarafından yetersiz ve eksik bulundu. Çalışan emekliler kendilerine 5.000 Lira verilmemesine tepki göstererek ihtiyacımız olmasa neden çalışalım serzenişinde bulunurken, ÇKS belgesi olan çiftçilerin de 5.000 Lira ikramiyeden mahrum bırakılması tepkilere neden oldu. ÇKS belgesi olan çiftçiler mağduriyetlerini dile getirirken Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, çiftçilerin sorununu meclise taşıyarak çiftçilerin meclisteki sesi oldu. Ahmet Önal, mecliste yaptığı konuşmayı sosyal medyadan paylaşarak “Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kaydı olduğu için ikramiye alamayan emekli çiftçilerimizin haklı taleplerini TBMM'de dile getirdik” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

KUYUDA CAN VERDİ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de İttifak Olmayacak

İlginizi Çekebilir

Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80824

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#