• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
07:57

Öğleye kalan Süre

Önal; Bu saldırı insanlık suçudur

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, İsrail’in sivilleri hedef alan ve yaklaşık bin kişinin hayatını kaybettiği Gazze’deki hastane saldırısını kınadı.


CHP’Lİ ÖNAL; “BU SALDIRILARI LANETLİYORUM”

Gazze’de El Ehli Vaftiz Hastanesi’ne düzenlenen ve yaklaşık bin kişinin öldüğü saldırı sonrası Kırıkkale’den tepki mesajları paylaşıldı. Türkiye saldırı sonrası sesini yükseltirken, Kırıkkale’den de yükseliyor. Mehmet Saygılı ve Mustafa Kaplan’ın ardından, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal da saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. Önal, “İsrail’in sivilleri hedef alan ve en az 500 kişinin hayatını kaybettiği Gazze Şeridi’ndeki Hastaneye yaptığı saldırı bir insanlık suçudur! Sivil ve masum insanları hedef alan bu saldırıları lanetliyorum. Daha fazla masum insan hayatını kaybetmeden tüm dünya bu katliamlara son verecek adımları biran önce atmalıdır” dedi.

İlginizi Çekebilir

İkinci kattan düşen genç kadın ağır yaralandı

İlginizi Çekebilir

Kuş sürücü kara bulutlar oluşturdu

İlginizi Çekebilir

Eski Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Şerbetçioğlu açığa alındı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47097

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#