• Dolar
    32.456
  • Euro
    34.884
  • Ç.Altın
    4.298
  • Altın
    2.479
KIRIKKALE
27°
04:10

Öğleye kalan Süre

Ölen kocasının kavga ettiğini öğrendi, mezar açıldı: Gerçek otopside ortaya çıktı

Kırıkkale'de eşinin şikayeti üzerinde mezardan çıkartılan kişinin yapılan otopsi incelemesinde, başına aldığı darbe sebebiyle öldüğü tespit edildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.


KIRIKKALE (İHA) - Olay, 16 Aralık perşembe günü Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Çerikli beldesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir kahvehane önünde E.K. ile Ecevit Anladı (46) arasında tartışma yaşandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu yaralanan Ecevit Anladı yaralandı. Tedavisini ardından taburcu edilen Anladı, evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Bir süre sonra kocasının kavga ettiğini öğrenen eşi ise jandarmaya şikayette bulundu. Alınan ifadelerin ardından cumhuriyet savcılığı tarafından alınan kararla Ecevit Anladı'nın cenazesi, mezarından çıkartılarak otopsi için Kırıkkale Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yapılan inceleme neticesinde, Anladı'nın kavgaya bağlı olarak beyin kanamasından hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekiplerince, gözaltına alınan E.K. sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Ecevit Anladı'nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından yeniden defnedildi. 
 

İlginizi Çekebilir

6 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

Kadınlardan önemli karar! O proje Kırıkkale’de hayata geçiyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10890

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#