• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
01:57

İkindi'ye Kalan Süre

Okulların talep ve sorunlarına yerinde inceleme

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Ahılı İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.


Okul müdüründen okul ve öğrencilerle ilgili bilgi alan Aydın, dersliklerde öğrencilerle bir süre sohbet etti. Aydın'ın okul ziyaretine şube müdürü Ali Güder de eşlik etti.

KİTAP OKUMAYA TEŞVİK ETTİLER

Ziyarette Aydın, okul müdüründen okulun eğitim-öğretim faaliyetleri, öğrenci sayısı, öğretmen kadrosu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Daha sonra dersliklere giren Aydın, öğrencilerle sohbet etti ve onların derslere katılımları ve motivasyonları hakkında bilgi edindi.

 

Aydın, öğrencilere kitap okumaya ve ders çalışmaya teşvik ederek, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek bireyler olmak için çok çalışmanız gerekiyor." dedi.

ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLIYOR

Okul ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, Ahılı İlkokulu'nun Kırıkkale'de eğitim-öğretime önemli katkılar sağlayan bir kurum olduğunu söyledi. Aydın, okulun ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli çalışmalara yapılacağını da sözlerine ekledi. Ziyaret sırasında Aydın'a şube müdürü Ali Güder, okul müdürü ve öğretmenler eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

Otomobilini o halde görünce güvenlik kamerasını inceledi, karşılaştığı manzarayla şoke oldu

İlginizi Çekebilir

Zehir tacirlerine koçbaşıyla gece operasyonu: Tuvaletten uyuşturucu çıktı

İlginizi Çekebilir

3 HARFLİLERE YAHŞİHAN DENETİMİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92361

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#