• Dolar
    32.493
  • Euro
    34.694
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.406
KIRIKKALE
22°
00:7

Akşam'a Kalan Süre

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu 2023 yılında dereceyle mezun olan öğrencilerini düzenlediği ödül töreni ile mezun etti.


Meslek Yüksek Okul birincisi, Mehmet Mert Balcı oldu. Meslek Yüksekokulu müdürü Özgür Selvi, mezun öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, ailenize vatana millete faydalı bireyler olarak gayret göstermelerini istedi.

ÜNİVERSİTE OLAN TEK İLÇEYİZ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ise Kırıkkale Üniversitesi Türkiye’de büyük şehirler hariç ilçe olarak tek Üniversitesi olan ilçe Yahşihan’dır. Belediye Başkanı olarak sevgili öğrencileri misafir etme bana nasip olduğu için gerçekten çok mutlu ve gurur duyuyorum üniversitenin burada olması aynı zamanda bizim ilçeyi gelişmişlik üzerinde Türkiye’de 168 sıradan 58 sıraya yükseltti. Bu da gerçekten her Kırıkkale Üniversitesinin hem yerel yönetimlerin hem de halkın hem eğitim seviyesi hem de gelişmişlik seviyesiyle ölçülen bir dönüm tarihidir” dedi

YENİ HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, “Burada kazanmış olduğunuz bilgi beceri donanımlı mutlaka mesleği icra ederken kullanmanız ve mesleğimizi icra ederken biliminin gereklerini yerine getirin. Mezun öğrencilerimiz her zaman sevgili öğrencilerimiz olarak kalacaksın bu duygular bizi nelerle tebrik ediyorum. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

3 KİŞİYİ ÖLDÜRENLER YAKAYI ELE VERDİLER

İlginizi Çekebilir

5 çocuk yaralandı

İlginizi Çekebilir

Sokak satıcılarına operasyon yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39861

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#