• Dolar
    32.620
  • Euro
    35.098
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.442
KIRIKKALE
25°

ÖĞRENCİLERE EN İYİ EĞİTİM ABC KOLEJİ'NDE

ABC makina teknikleri koleji öğrencilerini geleceğe hazırlıyor. %100 devlet destekli ABC Makine Teknolojileri Koleji, Makine ve Tasarım alanı/CNC bölümü ile 7 yıldır öğrenci hazırlamaya devam ediyor.


Mesleki kolej, uzman mühendis ve öğretmen kadrosu, savunma sanayi işbirlikleri, donanımlı atölyeleri ve en yeni yazılım programları ile öğrencilerine en iyi eğitimi vermeye devam ediyor.

BİR ÇOK İMKAN VE FARK ABC'DE

ABC Teknoloji Koleji, öğrencilerini bir çok imkan ve farklar sunuyor.Erasmus+Uluslararası staj imkanı ile öğrencilerine yurt dışı staj olanakları sunan ve program sonunda elde edeceği Europass belgesi ile istihdam edilmesini sağlayan bu mesleki kolej, TÜBİTAK ve TEKNOFEST projeleri ile uzman mühendislerin danışmanlığında ülkemizin en değerli yarışmalarına onlarca proje ile katılmayı başarıyor.

Geleneksel Teknoloji zirvesi KIMATECH ismiyle ülkemizin ve dünyanın en güçlü Savunma Sanayilerini de bir araya getiriyor.Tasarım ve yazılımlar üzerine makine teknolojileri alanının tüm sektörlerinde kullanılan SolidWorks ve MasterCAM eğitimleri veren ve il genelinde geleneksel yarışmalar düzenleyen kolej, sektörel oryantasyon için de gelişen yeni teknolojileri anında takip edebilmeleri adına ülkemizde düzenlenen tüm fuarlara katılıp mesleki farkındalığı arttırmayı başarıyor.

Öğrencilerinin mesleğe daha hızlı adım atmalarını sağlamak için ise tasarımdan üretime tüm sınıf seviyelerinin içerisinde yer aldığı 'Fabrika Simülasyonunu' kullanıyor.

ABC TEKNOLOJİ KOLEJİ İLE ÜNİVERSİTESİ İMKANI

ABC Makine Teknolojileri Koleji, öğrencilerin üniversiteye geçiş yapmaları için gereken temel bilgi ve becerileri sağladığı gibi üniversiteye hazırlık programları, rehberlik hizmetleri ve sınavlara yönelik desteklerle öğrencilerin tercih ettikleri alanda yükseköğrenim fırsatlarına ulaşmalarını kolaylaştırıyor.

MEZUN ÖĞRENCİLERE İSTİHDAM AVANTAJI

ABC Makine Teknolojileri Koleji'nden mezun olan öğrenciler, çeşitli sektörlerde çalışma fırsatlarına sahip olabiliyor.Bunlardan bazıları, Makine Üretimi ve Montaj, Otomotiv Sektörü, Metal İşleme ve Üretim,Enerji Sektörü,Savunma sanayii,Metalurji ve Madencilik.Daha bir çok meslek grubuna öğrenci yetiştirmeye devam eden kolej,yeni öğrencilerini bekliyor.

Haber : Can ÖNER

İlginizi Çekebilir

Başkan Türkyılmaz’dan diyaliz hastasına sürpriz doğum günü

İlginizi Çekebilir

Yaşlı adam Millet Kıraathanesi'nde kalp krizinden öldü

İlginizi Çekebilir

Öğrencilerin karne ve tatil sevinci

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54426

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#