• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
26°
01:18

Öğleye kalan Süre

Nihat Baran’dan taraftara çağrı

Ligin 24.Haftasında Arguvanspor'u konuk edecek olan Kırıkkale spor için kritik bir maç olacak. Küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Kırkkalespor Teknik Direktörü Nihat Baran, taraftara çağrıda bulunarak destek istedi.


 Bu maç Kırıkkalespor için hayati öneme sahip - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Pazar günü 14.00’da Başpınar stadında oynanacak karşılaşmada, Malatya ekibi Arguvanspor ile kozlarını paylaşacak olan Kırıkkalespor bu maçta istediğini alamazsa küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

KIRIKKALE HALKINDAN DESTEK İSTEDİ

Bu maçın Kırıkkale spor için çok önemli olduğunu belirten teknik adam Nihat Baran, Kırıkkale halkına destek çağrısında bulundu. Hayati bir karşılaşma olduğunu belirten Baran, Takımım bu maçta üç puan alamadığı taktirde küme düşeceğini dile getirdi.Kırıkkalespor’a gönül veren herkesi takıma destek vermeye davet eden Baran,” Tüm sezon Kırıkkalespor’un hiçbir maçını yayınlamayan TRT’nin bu maçı yayınlaması da manidardır” ifadelerini kullandı.

Maçı mutlak suretle kazanacaklarını dile getiren Baran,”Kırıkkalespor hissedenlerin takımıdır. Kırıkkalespor’u hisseden Kırmızı Lacivert renklere gönül verenler bu hafta bizi yalnız bırakmasınlar” dedi. Baran ayrıca Karşılamanın bilet fiyatlarının 1 Tl olduğunu da hatırlattı.

İlginizi Çekebilir

Kesişme; iyi ki varsın Eren"e Kırıkkale'de yoğun ilgi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin hava temizlik raporu açıklandı!

İlginizi Çekebilir

Eryılmaz: Kırıkkale’de hiçbir kadın yalnız değil!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79161

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#