• Dolar
    32.229
  • Euro
    34.915
  • Ç.Altın
    4.033
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
19°
05:5

İmsak'a Kalan Süre

NE MUTLU Kİ OLAN OLMAYANLA BAYLAŞIYOR ...

Kırıkkale’li iş adamı Sinerji Silah A:Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, Kırıkkale’de ikamet eden dar gelirli 300 öğrenciye burs vereceğini açıkladı.


ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 900 LİRA BURS

‘Hayalleriniz için yanınızdayız’ sloganı ile 300 öğrenciye burs vereceğini duyuran Adnan Duman, verilecek olan burstan ortaöğretim, lise, ön lisans ve lisans öğrencilerinin yararlanabileceğini belirtti. Duman Yaptığı açıklamada, ortaöğretim öğrencilerine aylık 250 lira, lise öğrencilerine aylık 500 lira, ön lisans ve lisans öğrencilerine verileçek.

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE VERİLECEK

Duman torpilsiz tanıdıksız hak eden madur ve başarılı öğrencilerin Burs başvurularında referansların dikkate alınmayacağını belirti. Duman, söz konusu bursun sadece ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere verileceğini belirtti. Ayrıca istekli ve başarılı öğrencilerin, kurulacak olan komisyon ile belirleneceği kaydetti. Başvuruların 19 Eylül’de başlayacağını söyleyen Duman, “Burs adaylarımız, Podium AVM’de yer alacak başvuru noktasından hem detaylı bilgi alabilir hem de gerekli şartları sağlamaları durumunda başvuru yapabilirler” dedi. 18 yaşından küçük burs talep eden adaylarının mutlaka velisi ile birlikte başvuru yapması gerektiğini belirten Adnan Duman, “Önlisans ve Lisans öğrencilerinin değerlendirilebilmesi için 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ilk defa kayıt yaptırmış olması gerekmektedir” dedi.

İlginizi Çekebilir

Vali Makas ve eşi Elif Makas Kırıkkale Şehitliği'ni ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Mustafa Kaplan’a Karadeniz Görevi

İlginizi Çekebilir

Yolda kalan ambulansın imdadına özel idare ekipleri yetişti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75153

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#