• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
00:2

Öğleye kalan Süre

Muhtara Kızdı Aday Oldu

Sanayi’de Yıldız farkı Kırıkkale Sanayi Mahallesi Muhtar adayı İlhan Yıldız bir şeylere canı sıkılmış olacak ki kameralarımıza açtı ağzını yumdu gözünü.


Mahalle muhtarına kızıp aday olan Yıldız mahallenin sorumsuz olduğunu muhtarın ve belediyenin çalışmadığını söyledi.

8400 seçmenin olduğu Sanayi mahallesinde mevcut muhtar ile 8 aday kıyasıya yarışıyor. İçlerinde en hızlı ve en popüler olan muhtar adayı İlhan Yıldız mevcut muhtara ve yetkililere seslendi. Mahallenin sorunları ile ilgilenmeyen muhtarı hedef alan Yıldız hizmet görmek bizim de hakkımız. Mahallemiz çöp ve moloz yığınlarından hayvan leşlerinden geçilmiyor. Muhtar a kızdım aday oldum. Seçildiğim taktirde mahallem hizmet görecek’’ dedi.

50 yıldır mahallede ikamet eden Muhtar adayı Yıldız’’Mahallemiz  8400 seçmeni olan güzel ve şirin bir mahalle ama hizmetlerden mahrumuz.Muhtar mahallenin sorunları ile ilgilenmiyor.Devletin verdiği imkanlardan yararlanamıyoruz.Göreve geldiğim zaman şeffaf ve kırmadan dökmeden mahallem için el ele gönül gönüle vererek hizmet edeceğim.’’dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Balışeyh CHP ilçe başkanı Keskin oldu

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahı kilit kavşakta sıkı denetim: Sürücülere 4 önemli uyarı

İlginizi Çekebilir

Defalarca takla atan lüks cip hurdaya döndü: 2 yaralı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71524

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#