• Dolar
    32.532
  • Euro
    34.933
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.431
KIRIKKALE
25°
05:46

Öğleye kalan Süre

Motosikletli Ambulanslar Bayram Mesaisinde

Kırıkkale’de, bayram trafiği öncesi vakalara en kısa sürede müdahale edilebilmesi için ek motosikletli acil servis ekipleri görevlendirildi.


Karayolu ağıyla 43 ilin bağlantı noktasında bulunan Kırıkkale’de, Kurban Bayramı’nda olası vakalara en kısa sürede müdahale edilebilmesi için ek motosikletli acil servis ekipleri görevlendiriliyor.

Özellikle Kırıkkale-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun karayolu ile kent merkezinde yaşanan yoğunluk nedeniyle normal ambulansların giremediği yerlere motosikletli ambulanslar öncelikle müdahale ediyor.

Acil sağlık hizmetlerinin yerine getirilmesinde önemli kriterlerden biri sağlık görevlisinin hastanın bulunduğu yere en kısa sürede ulaşması olarak değerlendiriliyor. Bu kapsamda motosikletli ambulanslarla yoğun noktalardaki hastalara ulaşmak daha kolay oluyor. Özellikle bayram döneminde yaşanan yoğunluk nedeniyle meydana gelebilecek vakalara en kısa sürede ulaşmak hedefleniyor.

 

İlginizi Çekebilir

Kendini asarak intihar etti

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor hazırlıklara başladı

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas’tan Roman Vatandaşlara Ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48862

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#