• Dolar
    32.292
  • Euro
    34.834
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
27°
05:7

Öğleye kalan Süre

MKE çalışanı genç hayatını kaybetti!

Kırıkkale MKE Fabrikası Mermi İşletmesinde görevli personel 26 yaşındaki Mustafa Enes Sümengen hayatını kaybetti.


Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sümengen, ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzdü.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ, HAYATINI KAYBETTİ

Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş Fabrikası Mermi İşletme bölümünde görevli olarak çalışan 26 yaşındaki Mustafa Enes Sümengen, herkesi derinden üzdü. Yenişehir Mahallesi 251. Sokakta bulunan bir evde tek başına yaşayan Mustafa Enes Sümengen’den yakınları ve arkadaşları haber alamadı. Durumun 112 sağlık görevlilerine bildirilmesinden sonra olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

SEVENLERİNİ DERİNDEN ÜZDÜ

Ekiplerin uzun uğraşları sonucu kapı açmayan Sümengen’in yaşadığı evin kapısı kırılarak ekipler içeriye girdi. Sağlık ve polis ekipleri 26 yaşındaki Sümengen’i evin mutfağında yerde hareketsiz yatarken buldu. Olay yerinde sağlık ekiplerinin müdahalesi üzerine Sümengen’in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası Sümengen’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Sümengen’in geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi.

İlginizi Çekebilir

Gece 40 TL'yi aşacak

İlginizi Çekebilir

AK Parti'de sürpriz bir isim

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de hayvan saldırısı can aldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35505

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#