• Dolar
    32.320
  • Euro
    35.109
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.298
KIRIKKALE
21°
01:1

Akşam'a Kalan Süre

MİTİNG GİBİ ACILIŞ 10 BİNE YAKIN KİŞİ KATILDI

Yahşihan Belediyesi, ‘Bizimki Yahşihan Sevdası’ sloganı ile birliktelik yemeği düzenledi. Yemekle birlikte 2 ayrı parkın açılışının da yapıldığı organizasyona 10 bine yakın vatandaş katıldı.


YAHŞİHAN’DA AYNI ANDA 2 PARKIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Türkyılmaz, ilçede yapımı tamamlanan Ahmet Demirbilek Parkı ve Gazi Harun İpek Parkı’nın açılışını, görkemli bir organizasyonla birlikte gerçekleştirdi.

YEMEK ORGANİZASYONUNA ON BİNE YAKIN KİŞİ KATILDI

Başkan Osman Türkyılmaz tarafından gerçekleştirilen ‘Bizimki Yahşihan Sevdası Birliktelik Yemeği organizasyonuna binlerce Yahşihanlı vatandaş katıldı. Ankaralı İbocan gibi ünlü isimlerin sahne aldığı organizasyona katılan vatandaşlar, güzel havanın ve etkinliğin tadını doyasıya çıkardı.

ORGANİZASAYONA YOĞUN İLGİ

On bine yakın  vatandaşın katılımı ile renkli görüntülere sahne olan organizasyona, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Murat Abalı, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve daha birçok siyasi isim il iş insanı katıldı.

“BAZILARININ HAYAL BİLE EDEMEYECEĞİ PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

2 parkın açılışını gerçekleştiren ve düzenlenen organizasyonla vatandaşlara güzel bir hafta sonu yaşatan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yaptığı açıklamada, “‘Bizimki Yahşihan Sevdası Birliktelik Yemeği’mizde 10 binlerce Yahşihanlı hemşehrimizle bir araya geldik. Ahmet Demirbilek Parkı’mızın ve Gazi Harun İpek Parkı’mızın da açılışını yaptığımız etkinliğimizde, o kadar sıcağa rağmen bizleri yalnız bırakmayıp yemeğimize gelen tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Sayın Halil Öztürk, İl Başkanımız Sayın Murat Abalı ve tüm MHP teşkilatımıza katılımlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi bazılarının hayal bile edemeyeceği projeleri bugün olduğu gibi bir bir gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Herkese saygılar sunuyorum.”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de gözler CHP ile Ak Parti’de

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Valisi’nden vatandaşlara çağrı

İlginizi Çekebilir

Çitçiye müjdeli haber

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21585

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#