• Dolar
    32.235
  • Euro
    35.120
  • Ç.Altın
    4.094
  • Altın
    2.502
KIRIKKALE
26°
03:53

İmsak'a Kalan Süre

Milli Eğitim Müdürü'nden öğretmen cinayetine tepki

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, İstanbul'da Irak uyruklu öğrencisi tarafından silahla öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan, için mesaj yayınladı.


İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Iraklı lise öğrencisi Y.K. okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla 3 el ateş ederek ağır yaraladı. Oktugan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bu acı olay ülke gündemine bomba gibi düşerken, kurum ve kuruluşlar peş peşe açıklamalar yaparak olayı kınadılar.

KIRIKKALE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN AÇIKLAMA

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sessiz kalmayarak yaşanan üzücü olaya duyarlılık gösterdi. İl Müdürü Rıza Aydın, şu sözlerle duygularını ifade etti: “İstanbul’da meslektaşımız İbrahim Aktugan’ın uğradığı menfur saldırı sonucu vefatını büyük bir teessürle öğrendik. Bu elim hadiseyi kınıyor, merhum eğitimcimiz İbrahim Okutan’a yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine, öğrencilerine, mesai arkadaşlarına ve velilere başsağlığı ve sabır diliyorum. Hepimizi derinden etkileyen bu tür elim olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.”

İlginizi Çekebilir

Terliklerini çıkarıp içeri öyle giren yaşlı kadın: 'Kızarlar diye korkuyorum'

İlginizi Çekebilir

BALIŞEYH'TE ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ

İlginizi Çekebilir

Regaip Kandili dualarla idrak edildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49413

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#