• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
05:28

İmsak'a Kalan Süre

Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale'de temsilcilik açıyor

Türkiye genelinde Kuvay-ı Milliye ruhuyla çalışmalarını sürdüren Milli Çözüm Dergisi, 27 Nisan'da Kırıkkale'de temsilciliğini açmaya hazırlanıyor.


2004 yılından bu yana düzenli olarak yayın hayatını sürdüren dergi, yeni bir adımla Kırıkkale'deki okuyucularıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Milli Çözüm Dergisi'nin Kırıkkale Temsilcisi olarak atanacak olan iş insanı Mithat Akçalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni bir Kuvay-ı Milliye ruhuyla, Milli Güçlerin dirilmesi, derlenmesi ve direnmesi yolundaki onurlu ve bilinçli çağrılara katkı sağlamak amacıyla, Ocak 2004'ten itibaren 20 yıldır yayımlanan Milli Çözüm Dergimizin Kırıkkale Temsilciliğinin açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

Açılışın 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 11.30'da Yenidoğan Mahallesi, Barbaros Hayrettin Caddesi, Zabıta Müdürlüğü ve Esnaflar Mescidi yanında yapılacağını belirten Akçalı, açılışa siyaset bilimci ve düşünür Üstat Ahmet Akgül'ün de katılacağını ifade etti. Akçalı, "Açılış programımızda tüm okuyucularımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bütün vatandaşlarımızı açılışımıza bekliyoruz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Emniyetinin başarısı, 47 suçlu yakalandı

İlginizi Çekebilir

HIRSIZLIK SUÇ MARİNALARI YAKALANDI

İlginizi Çekebilir

İYİ Partide buluşmaya davet ediyoruz

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10822

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#