• Dolar
    32.376
  • Euro
    34.692
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.419
KIRIKKALE
25°
02:25

Öğleye kalan Süre

MHP Kırıkkale’de seçimi konuştu

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP merkez, ilçe ve belde Belediye Başkan adaylarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.


MHP adayları 31 Mart mahalle idareler seçimini konuştu.

Kırıkkale MHP Belediye Başkan ve Başkan adayları, MHP il Başkanı Murat Abalı başkanlığında düzenlenen kahvaltı yemeğinde bir araya geldi. Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, merkez Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Yahşihan Belediye Başkan adayı Osman Türkyılmaz, Bahşılı Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Bişkin, Hacılar Belediye Başkan adayı Mehmet Koyuncu, Çerikli Belediye Başkan adayı Erkan Çağlar, Balışeyh Belediye Başkan adayı Nazım Bozkurt’un katıldığı kahvaltılı birlik yemeğinde, 31 Mart seçimleri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

MHP İl Başkanı Murat Abalı, Kırıkkale’mizin her ilçesinin, her beldesinin hizmetin en iyisine ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz”dedi. Kahvaltı, karşılıklı sohbet ve çalışmaların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale ROKETSAN personel alım şartları belli oldu

İlginizi Çekebilir

STK’lar bizim için kıymetli

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale için 71 projemiz hazır

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10568

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#