• Dolar
    32.223
  • Euro
    34.933
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
16°
06:25

Öğleye kalan Süre

MHP Kırıkkale Adayı Ulusoy'dan dev proje!:

Halkımızı 24 saat akan temiz suya kavuşturacağız


MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçilmesi halinde hayata geçireceği Güneş Enerji Sistemi projesiyle arıtma tesisinin aylık 12-13 milyon TL'lik elektrik faturasından tasarruf edilmesini hedefliyor.

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, 31 Mart Yerel Seçimleri için vaatlerini sürdürüyor. Son açıklamasında, seçilmesi durumunda gerçekleştireceği bir proje olan Güneş Enerji Sistemi (GES) hakkında açıklamalarda bulundu. Ulusoy, GES ile arıtma tesisinin aylık 12-13 milyon TL arasında olan elektrik faturasından tasarruf edilmesi planlandığını vurguladı. Bu tasarrufla elde edilecek gelirin ise arıtma sisteminin tam kapasite çalıştırılması ve Kırıkkale halkının 24 saat kesintisiz temiz suya erişmesi için kullanılması hedefleniyor.

AYLIK YAKLAŞIK 12-13 MİLYON TL ARASINDA OLAN ELEKTRİK FATURASI BEDELİNDEN TASARRUF EDİLMESİ PLANLANIYOR

 Ulusoy, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Yapacağımız GES (güneş enerji sistemi) ile arıtma tesisinin aylık yaklaşık 12-13 milyon TL arasında olan elektrik faturası bedelinden tasarruf edilecek olup, buradan elde edilecek gelirle arıtma sisteminin tam kapasite çalıştırılması ve halkımızın 24 saat akan temiz suya kavuşmasını sağlayacağız." Bu projeyle, enerji maliyetlerindeki düşüşün hem belediyenin hem de Kırıkkale halkının faydasına olması bekleniyor. Aynı zamanda, çevre dostu bir enerji kaynağı olan güneş enerjisinin kullanılmasıyla çevresel etkilerin azaltılması da amaçlandı.

İlginizi Çekebilir

MKE Kırıkkale Barut Fabrikası’nda patlama: 2 yaralı

İlginizi Çekebilir

iki otomobil çarpıştı: 1’i polis, 5 yaralı

İlginizi Çekebilir

FEDAKAR ANNE'NİN MÜCADELESİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28799

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#