• Dolar
    32.287
  • Euro
    34.807
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.438
KIRIKKALE
27°
04:41

Öğleye kalan Süre

MHP İl Genel Meclis Adayları Şehitleri Unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Genel Meclis Üyesi adayları 12 Mart’ta Şehitleri unutmadı.


ÖRNEK DAVRANIŞ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyesi Adayları Av. Cemal Piliç, Arif Toprak, Orhan Gözüyukarı ve İsmail Şimşek 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün yıldönümünde Şehitleri unutmadı. Kırıkkale Şehitliğinde, Şehit mezarlarına dualar okuyan İl Genel Meclis Üyesi adayları, İstiklal Marşının kabulünün yıl dönümünde vefa örneği gösterdiler. Şehitlik ziyaretinden sonra Kırıkkale Yeni Mahalle Mezarlığında Ülkücü Şehitlerin ve ebediyete intikal etmiş Ülkücülerin mezarlarını da ziyaret ettiler. İstiklal Marşının kabulünün 103. Yılında, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün en büyük değerleri olan Şehitleri ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi adayları, Aziz Şehitlere minnettar olduklarını belirttiler.

ŞEFAATLERİNİ İSTEDİK

Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Adayı Avukat Cemal Piliç “İstiklal Marşımızın yazarı Cennet Mekan Mehmet Akif Ersoy, ‘Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın’ temennisinde bulunmuştur. Kurtuluş Savaşında savaşarak can veren Kahraman Şehitlerimize borçlu olduğumuz Ülkemizin bölünmezliği için mücadele ederken Şehit düşen tüm kahramanlarımıza minnet borçluyuz. Onlar Mısak-ı Milli Sınırlarının korunmasında, Aziz Vatan üzerinde ebediyete kadar yaşayacak olan Cumhuriyetimizin kurulmasında ve bu vatan toprakları üzerinde yeşeren devletimizin korunmasında kahramanca Şehit oldular. Yaşasın Vatan, Yaşasın Türk Milleti diyerek canlarından vazgeçen Şehitlerimizi ziyaret edip, ruhlarına dualar okuyup, şefaatlerini istedik. Bu vesile ile İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u, bağımsızlık uğruna can veren Kahraman Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, onların silah arkadaşlarını, Kurucu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.” İfadelerini kullandı.

ONLARIN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Adayı Arif Toprak ise “Bugün, bağımsızlığımızın sembolü olan ve Korkma diye başlayan İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yıldönümü. İstiklalin, bağımsızlığın ve bölünmezliğin en fedakâr koruyucusu olan Kahraman Şehitlerimizi ziyaret ettik. Milletimiz izin verirde bu ülkeye bu şehre hizmet etme şerefine nail olursak, her bir ülkücü birey gibi Kahraman Şehitlerimizi unutmayacağız. Onların fedakarlıklarını görmezden gelmeyeceğiz. Onların ailelerinin karşısında dik durabilmek için memleketin bir damla suyundan, bir tane kum parçasına kadar savunucusu olacağız. Hizmet ederken Şehadet Şerbeti içen Kahramanlarımızdan ilham alacağız. Onların en büyük emaneti olan memleketimize canımız pahasına sahip çıkacağız. Bir kez daha İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Aziz Şehitlerimizi ve onların kahraman silah arkadaşlarına minnet olduğumuzu vurguluyor, hatıraları önünde saygı ile eğiliyorum” Dedi.

İlginizi Çekebilir

Bayramda otobüsler ücretsiz

İlginizi Çekebilir

HAYALDİ SAYGILI GERÇEKLEŞTİRDİ

İlginizi Çekebilir

AKARYAKITTA İNDİRİM DEVAM EDİYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

22351

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#