• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
03:57

Öğleye kalan Süre

MHP adayı Ulusoy, gençlerle kafede buluştu

Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Akşamları ev ziyaretleri, gündüz ise esnaf ziyaretlerine devam ediyor.


Kırıkkale'de Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, yaklaşan yerel seçimlere yönelik hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Ulusoy, beraberindeki partililer ile Kırıkkale'de kafe esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Kafede oturan gençlerin sorunlarını ve taleplerini yakından dinleyen Ulusoy, 31 Mart seçimlerinin ardından esnaflar için yapılacak projelerini anlattı.Kafe esnaf ziyaretleri sırasında gençlerin yakından ilgisiyle karşılanan Ulusoy, aynı zamanda seçim bürosuna gelen seçmenleri de konuk etmeyi ihmal emiyor. Gece gündüz durmayan Ulusoy, mahallelerdeki iftar programlarına katılarak projelerini bir bir sıralamaya devam ediyor.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Mustafa Pekdoğan, aday adaylığını açıkladı!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de siber operasyon; 16 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı

İlginizi Çekebilir

Çiftçiler üretiyor, valilik satıyor: İndirimli markete vatandaşlardan yoğun ilgi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17403

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#