• Dolar
    32.263
  • Euro
    34.687
  • Ç.Altın
    3.983
  • Altın
    2.398
KIRIKKALE
26°

Meydan boş kaldı

Kırıkkale Belediyesi tarafından her Ramazan ayında Cumhuriyet Meydanına kurulan Ramazan sokağı etkinlikleri, birinci gününe girdiğimiz bu Ramazan ayında bir hareketlilik yaşanmadı. Meydan bu seneki görüntüsüyle büyük sessizlik yaşıyor


Geçtiğimiz yıllarda Cumhuriyet meydanına kurulan ve vatandaşların yoğun ilgisiyle büyük bir hareketliliğin yaşandığı Ramazan sokağa etkinliklerinden meydan mahrum kaldı. Çeşitli gösteriler, eğlenceli çadırlar ile ikramların yapıldığı ramazan sokağı etkinlikleri çerçevesinde kukla gösterileriyle çocuklarında önemli eğlenceleri arasında yer alıyordu. Özellikle Hacivat ve Karagöz gölge oyunlarıyla şenlenen Cumhuriyet meydanı ikinci gününe girdiğimiz şu günlerde büyük bir sessizliğe büründü.

Bilindiği gibi Ramazan etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet meydanında hazırlıklar 15 günden önceden başlayıp, ilk günden itibaren vatandaşları meydana çekiyordu. Her yıl yapılan ancak bu ramazan ayında boş kalan Cumhuriyet meydanındaki Ramazan sokağı etkinliklerinde stantlarda el sanatları, ev yapımı ürünler, çay ocakları, kahve dükkanları gibi dükkanlar ve çocuklar için oyun alanları bulunuyordu. Etkinlikler ile Kırıkkale’de Ramazan ayı ruhunun dolu dolu yaşanması hedefleniyordu.

İlginizi Çekebilir

Ramazan Can’ın acı günü

İlginizi Çekebilir

Otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

İlginizi Çekebilir

AFAD’dan Pakistan’a insani yardım malzemesi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15959

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#