• Dolar
    32.534
  • Euro
    34.722
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.486
KIRIKKALE
25°
05:31

İmsak'a Kalan Süre

METMET DEMİR ' SİYASET DÜŞÜNMÜYORUM '

AK Parti 26.dönem Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir ve AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar Kırıkkale Basını ile iftarda bir araya geldi.


RENKLİ İFTAR

Kırıkkale AK Parti de 2 dönem İl Başkanlığı ve Milletvekilliği yapan siyasetinin her fırsatta isimin den söz ettiren Mehmet Demir basın mensupları ile Basın Camiasın dan ve 2 dönem AK Parti milletvekili olan Şamil ayyar ile Bahçeli Konak Restoran’da Kırıkkale Basın camiası ile iftar yemeğinde bir araya geldi. AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar’ın da misafir olarak katıldığı iftarda ülke ve Kırıkkale gündemi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda Mehmet Demir, gazetecilerin ısrarlı sorularına karşılık seçimlerde aday olmadığını ve siyaset düşünmediğini ve dile getirdi. Tayyar ise Kırıkkale Basını ile gerçekleşen program hakkında ki düşüncelerini Twitter paylaşımında “İftarda Kırıkkale’deydik Mehmet Demir vekilimizle birlikte. Yerel basının kıymetli temsilcileriyle bir araya geldik. Çoğunluğu muhalifti, zorladılar ama keyifli, verimli bir sohbet oldu.” ifadelerini kullandı. İftarda basın mensuplarına Kırşehirliler Dernek Başkanı Zekeriya Yıldız ve AK Parti eski il yöneticilerinden Serkan Üstüner de  katıldı.

İlginizi Çekebilir

Ahilik pilavı dağıtıldı

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

Çakmaklı ‘’Keskin’de sıkıntılar bitecek’’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

82615

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#