• Dolar
    32.410
  • Euro
    34.826
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.431
KIRIKKALE
25°
01:56

Öğleye kalan Süre

Merkez İlçe’de CEYLAN dönemi

İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran’ın görevinden istifanın ardından yerine Siyasi İşler Başkanı Hüseyin Ceylan getirildi.


Ceylan parti binasındaki devir teslim programında ‘’Yönetim kurulu kararı ile İYİ PARTİ Kırıkkale merkez ilce başkanlığı görevini devraldım. Önceki donem ilçe başkanı Sayın Arap Osman Baran ın yerel seçimlerde aday adayı olması hasebiyle kendisine çıktığı bu yolda başarılar dilerim.. Ben değil  BİZ, Küçük olsun benim olsun değil hepimizin olsun. Küslük kırgınlık içinde değil. Barış ve sevgiyle yine el ele kol kola omuz omuza.Bizimle yola çıkma cesareti gösteren dava ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ederim. Mücadelemiz hepimizin kazandığı bir Kırıkkale. Önümüze engeller çıkacaktır yılgınlık yok şiarımızda.’ ’mesajı verdi.
Hüseyin Ceylan KİMDİR ?
8 Mayıs 1989 Kırıkkale doğumluyum kütüğüm.Kırşehir Karahıdır kasabasıdır. İlk orta ve lise egitimimi Kırıkkale de tamamlamış bulunmaktayım.Eskisehir Anadolu üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi Kamu yonetimi mezunuyum.Ayrıca Adalet meslek yuksek okulu mezunuyum.Yuksek lisansımı iş sağlığı ve güvenliği uzerine Kastamonu'da üniversitesinde tamamladım.Yüksek lisans yaparken  aynı zamanda iki yıllık Erzurum Atatürk üniversitesi is sağlığı ve güvenliği bölümü bitirdim.Siyasete lise yıllarında baslamış  cesitli gençlik kurullarında gorev almış dernek yoneticilikleri yapmış siyasi parti egitmenliginden genclik kollari il baskanligina çeşitli kademelerde gorev almış içinizden biriyim.
İlginizi Çekebilir

Ak Partiden şok istifa!

İlginizi Çekebilir

YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR

İlginizi Çekebilir

Akdağ’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97856

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#