• Dolar
    32.368
  • Euro
    34.953
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
21°
03:20

Öğleye kalan Süre

Maskesiz dolaşan vatandaşın verdiği cevap şaşırttı: "Ben yabancıyım"


Kırıkkale’de korona virüsü denetimi sırasında maskesiz dolaşan bir vatandaş, "ben yabancıyım" diyerek verdiği cevap, salgın ekiplerini şaşkına çevirdi.
Kırıkkale’de, korona virüs (Covid-19) vaka sayılarında artış yaşanıyor. Ocak ayında vaka sayısı günlük 50’li sayılardayken Omicron varyantının da etkisiyle, bu sayı 400’lere kadar yükseldi. Covid-19 pozitif vaka sayılarında yaşanan artış nedeniyle denetimlerde sıklaştı. Kırıkkale Valiliği koordinesinde İl Salgın Denetim Merkezi ekiplerince, insan yoğunluğun en fazla olduğu açık ve kapalı mekanlarda maske denetimi yapıldı.
Zafer Caddesinde Covid-19 denetimine çıkan salgın ekipleri, maskesiz dolaşan vatandaşlara uyarılarda bulundu. Kentin en işlek caddesinde maskesiz dolaşan bir vatandaş ise "yabancıyım abi yeni geldik" diye cevap verdi. Salgın görevlisi ise "maske dünyanın her yerinde var" diyerek vatandaşı uyardı. Daha sonra vatandaş, cebinden çıkarttığı maskeyi takarak yoluna devam etti.

İlginizi Çekebilir

Can dostlar için doğaya yem bırakıldı

İlginizi Çekebilir

Aynı evde yaşadığı eski kocasını bıçakla yaraladı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, Fuat Eraslan ile anlaşma imzaladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30406

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#