• Dolar
    0.000
  • Euro
    0.000
  • Ç.Altın
    0.000
  • Altın
    0.000
KIRIKKALE
19°
01:3

İkindi'ye Kalan Süre

Mahalleme hizmet etmek için adayım

31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde adeta Muhtar adayı patlaması yaşanırken, Kurtuluş Mahallesinden Sıttık Elibol Mahallesinden oldu.


Kırıkkale Kurtuluş Mahallesinde doğup büyüyen ve mahalle sakinlerinin sevip saydığı, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile tanınan Sıttık Elibol mahallesine ve mahalle sakinlerine ahde vefa borcunu ödemek için 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde muhtar adayı olduğunu söyledi.

Kırıkkale’nin  sevilen, saygı duyulan, tanınmış simalarından genç ve dinamik bir yapıya sahip olan Sıttık Elibol Kurtuluş Mahallesine hizmet için muhtar aday olduğunu söyledi

Konu hakkında açıklama yapan Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Sıttık Elibol ‘’Ata dede ocağım olan Kurtuluş Mahallesi’ne muhtar adaylığımı aylar öncesinden açıklamış bulunmaktayım. Mahallemi ve mahalle sakinlerini sevip saydığımdan ötürü 2024 yılında yapılması planlanan mahalli seçimlerinde mahalleme hizmet etmek için muhtar adayı oldum. Muhtarlık görevini kazandığım takdirde mahallemizin tüm eksiklerini ve ihtiyaçlarını ivedi bir şekilde çözmek için ekibimle gece gündüz demeksizin çalışacağım’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

Faruk Koca, AK Parti'den ihraç istemiyle disipline sevk edildi

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu vatandaşlara aşure ikram etti

İlginizi Çekebilir

Gece 40 TL'yi aşacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96680

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#