• Dolar
    32.381
  • Euro
    34.707
  • Ç.Altın
    3.964
  • Altın
    2.396
KIRIKKALE
19°
03:45

İkindi'ye Kalan Süre

KUTLUCA : “BELEDİYECİLİK TECRÜBE İSTER”

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Veysel Kutluca, Kırıkkale’nin Saadet Partisi yönetiminde göç veren değil, göç alan bir Kırıkkale olacağını dile getirdi.


Şehrin bütün sorunlarını bildiklerini dile getiren Kutluca, “Büyükşehir olma yolunda adımlar atacağız” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Veysel Kutluca ve parti yönetimi Bayrak Gazetesi’ni ziyaret etti. Bayrak Gazetesi İmtiyaz Mustafa Sadıç ile bir araya gelen Kutluca ve parti yönetimi, yerel seçim kapsamında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kırıkkale’nin her alanda sorunlarını çözeceklerini dile getiren Kutluca, “ Göç veren bir Kırıkkale değil, sanayisiyle, tarımıyla, hayvancılığıyla, hizmet sektörüyle gelişen, kalkınan sürekli büyüyen ve hak ettiğini alan bir Kırıkkale için çalışacağız.”

Kutluca, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Emeklilerimiz için suya sabuna dokunmayan vaatler kurmuyoruz. Emeklilerimizin gönüllerine dokunacağız. Belediye Başkanlığı Emekliler Kurulu'nu hayata geçireceğiz. Emeklilerimizin bizzat kendi talep ve isteklerini yerine getireceğiz. Gençlerimizin günümüzde en büyük problemlerinden biri huzur ve mutluluk içerisinde işini severek çalışamadığı bir mesleğinin olmamasıdır. Bu nedenle öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerini desteklemek için Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli şekilde hareket eden bir Meslek Edindirme ve Uygulama Merkezi kuracağız. Mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz! Sizlerin desteğiyle hep birlikte başaracağız.”

“Kırıkkale'yi geleceğe beraber taşıyacağız. Belediyecilik tecrübe, deneyim ve uzmanlık gerektirir. Yönetimimizi her zaman olduğu gibi alanında uzman, liyakatli ve her şeyden önce memleketini seven insanlardan oluşturacağız. Çalışkan belediyecilik olmadan sosyal belediyecilik olmaz. Önceliğimiz şehrimizin alt yapı problemlerini çözmek olacaktır. Yol, su, elektrik, doğalgaz, internet, atıksı ve kanalizasyon ile ilgili sorunları ele almak önceliğimiz olacaktır. Bozuk yol, kesilen su, giden elektrik ve çekmeyen internet gibi sorunlarımız sizlerin desteğiyle son bulacaktır.”

 “Biz şehrimizin sorunlarını biliyoruz. Tanı olmadan tedavi olmaz. Git gide daralan yollarımızı, caddelerimizi genişleteceğiz. Trafikte park cezası nedeniyle maddi kayıplar yaşayan hemşehrilerimizi bu problemden kurtaracağız. Otoparklarımızın sayısını artıracağız. Kırıkkalegücü Futbol Kulübümüz için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Takımımızın günümüzdeki sorunlarını çözeceğiz. Yalnızca bugünü değil, yarınımızı da düşünüyoruz Beleidye Başkanlığı bünyesinde kuracağımız "Meslek Edindirme ve Uygulama Merkezi" ile aynı zamanda şehrimizin marka değeri olan Kırıkkalegücü FK'nın gelecekteki yıldız futbolcularını yetiştireceğiz" dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şen ve Yahşi, Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Veysel Kutluca ve Saadet Partisi’ne başarı temenni ettiler.

İlginizi Çekebilir

Polis ekipleri kaçakçılara göz açtırmıyor

İlginizi Çekebilir

Tiryaki, son yolculuğuna uğurlandı

İlginizi Çekebilir

Okullarda teneffüs saati değişiyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

82570

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#