• Dolar
    32.264
  • Euro
    34.771
  • Ç.Altın
    3.990
  • Altın
    2.400
KIRIKKALE
22°
01:13

İkindi'ye Kalan Süre

Kızık’’Kırıkkale’nin kaynaklarını açık olarak israf ediyor’’

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Kırıkkale Belediyesinin çalışmalarını eleştirdi.


BEYTÜLMALIN HAKKI VAR!
Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık Kırıkkale Belediyesini eleştirdi. Kırıkkale Belediyesinin alt yapı çalışmalarına eğilmemesini eleştiren Kızık, Gürler Mahallesinde yapılan çalışmaları örnek göstererek belediyeyi eleştiri yağmuruna tuttu. Kızık yaptığı açıklamada “Kırıkkale’de gün geçmiyor ki bir mahallenin suyu kesilmesin. Tüm şehrin suyunun kesilmediği aylarda kurban keser hale geldik. Kırıkkale Belediyesi çökmüş olan altyapıyı yapmak yerine, taş kaldırıp asfalt atıyor. Çok geçmeden asfalt atılan yerde su patlıyor hem mahalle susuz kalıyor hem de atılan asfalt yeniden kazılıyor. Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale’nin kaynaklarını açık olarak israf ediyor. Hemşerilerimiz artık bu duruma dur demelidir. Bakınız bugün Gürler Mahallesinde bir belediye çalışmasını örnek gösterelim. Parke taş olan yol işlevsel olduğu halde kazındı. Kazıma işlemi sırasında su patlağı meydana geldi. Patlak nedeniyle mahalleli saatlerce susuz kaldı. Yarında üzerine asfalt atacaklar. Ancak borular eski, alt yapı çürük durumda. Çok geçmeden bu sokakta yine patlak meydana gelecek ve asfalt kazınacak. Yazıktır günahtır, harcanan paralarda beytülmalın hakkı vardır” ifadelerini kullandı.

TUZ KOKTU
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlere dikkat çeken Kızık “Önümüzde bir yerel seçim var. Kırıkkale Belediyesi artık köhneleşmiş, kaynaklarını olumlu kullanamaz hale gelmiştir. Basında çıkan haberler ortadadır. Devlet Su İşlerinin bütün itirazlarına rağmen enişteye çekilen kıyak tüm kamuoyuna malum olmuştur. Kırıkkale Belediyesi bu konuda bir açıklama yapma gereksinimi dahi duymamıştır. Kırıkkale’ye akıllı kavşaklar yapılıyor, kimse kırmızı ışıkta boşa beklemeyecek diye kurdukları kameralar meğer halka ceza yazmak için kurulmuş EDS’lermiş. EDS’ler karşılığında Kırıkkale’ye asfalt atıldı. Atılan asfaltlar yılı dolmadan defalarca kez kazıldı. Bu parayla alt yapı yapılamaz mıydı? Yapmadılar, çünkü onlar şehrin yarınını değil kendi yarınlarını yani seçimleri düşündüler. Artık seçimi düşünenler değil, Kırıkkale’yi düşünenler yönetmeli bu şehri. Tuz kokmuş durumda. Artık Kırıkkale halkının Kırıkkale’yi kurtarması gerekiyor, halkımızın 31 Mart’ta gerekeni yapacağına inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı: Altyapı bir defa ve doğru yapılır

İlginizi Çekebilir

OBEZİN DÜŞMANI SAĞLIKLI BESLENMEDİR

İlginizi Çekebilir

KUMAR BASKINI *ÇEK BABA ÇEK"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31553

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#