• Dolar
    32.422
  • Euro
    34.805
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.431
KIRIKKALE
25°
06:30

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’yi İç Anadolu’nun parlayan yıldızı yapacağız

AK Parti Kırıkkale’de ilçe Belediye Başkan adaylarını tanıttı. Genel Sekreter Fatih Şahin, Kırıkkale’nin İç Anadolu'nun parlayan yıldızı haline getireceklerini söyledi.


AK Parti 31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli idareler seçimlerinde ilçe Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısı Kültür Merkezinde yapıldı. Tanıtım toplantısına AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adalı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Engin Pehlivanlı, ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tanıtım toplantısının açılış konuşmasını Kırıkkale Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Saygılı yaptı.

Tam belediye başkan adayları adına konuşma yaptığını söyleyen Saygılı, “Bu konuşmayı onlarla birlikte yapıyoruz. Aslında il belediyesinin tanıtımını değerli Cumhurbaşkanımız, liderimiz daha önceden yaptı. Bugün ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızın tanıdıkları için buradayız. Evet bizler aday adayı olan arkadaşlarla birlikte çok şükür bir söz vermiş olduğunuz söz şuydu. Eğer Allah'ın hesabında bizim Ak Parti'den adaylığımız söz konusuysa tüm dostlarımıza gece gündüz çalışıp AK Parti'de en yüksek oyu Biz aldık diye de üzüm huzurunuzda çıkmak için çözeriz. Rabbime şükürler olsun. Bugün tabii ki fevkalade değerli tiyatro aday adaylarının içerisinde bugün değerli liderimiz, önderimiz, Cumhurbaşkanımızın kirleri ve güvenleriyle bütün teşkilatımızı destekleriyle bugün artık adaylarımız net bir şekilde halkımızın huzurunda. Şimdi bütün arkadaşlarım adına ben tekrar size bir söz vermek istiyorum. Vereceğim söz şudur”

 

“Evet adayız ve en fazla oyu almak için gece gündüz çalıştık. Ama seçildikten sonra da önce bize güvenen cumhurbaşkanımızın emirleri ve talimatlarıyla değerli Halkımızın destekleriyle bu göreve geldiğimizde bu aziz millete gece gündüz hizmet etmeyen gözettik. Eyvallah. Değerli dava anlayışları Kırıkkale artık inşallah bundan sonra pek çok yatırımlarla büyüyen bir şehir olacak. Her bir ilçemiz şu anda her biriyle ilgili biraz önce aday arkadaşlarımla, belediye başkanlarımla görüştüğümde şu yatırıp geliyorum insan çalışacak. Şu kadar istihdam olacak. Kırıkkale için merkezde şu kadar yatırım olacak. Bunlara da söyle dediler. Bakın ben şunu söyleyeyim. Artık Kırıkkale Rabbim nasip ederse büyüyen bir şehir olacak. Bunların da büyümesi için belediye başkanları gece gündüz çalışmaya sizin huzurunuzda söz veriyorum”

“Bu aziz millete bir tek Allah razı olsun demeleri için bugün biz bu görevlere dahil. Rabb'im nasip ederse, inşallah bu görevde olduğumuz süreç içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi bizler Hizmetkar olmaya geliyoruz. Allah Rabbim nasip etti. İnşallah pek çok görev yapan arkadaşlarım var. Ben de Kırıkkale tarihinde acizane üçüncü dönem aday olmuş bir kardeşimiz. Benimle birlikte yine görevini devam ettiler. Ya da yeni olan arkadaşlarım da var. Onlarla birlikte el ele tutuşup memleketimizi daha iyi bir noktaya çıkartmak için sizin huzurunuzda söz veriyorum. Bravo başkan. Evet. Ben çok da fazla uzatmak istemiyorum. Biraz sonra tanıtım olacak. Sayın Genel Başkan Yardımcımıza da buraya geldikleri için çok çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Evet son olarak size şunu söylüyorum. Sandığı sizlere, sizleri de Allah'a emanet ediyorum. Durmak yok yola devam” dedi.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ise yaptığı konuşmada, “Belediye başkan adayları tanıtım toplantımızın güzel Kırıkkale'mize partimize, ülkemize, Kırıkkale'mizin güzel insanlarına, demokrasimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Türkiye yüzyılını inşa Kararlı. Lideri Recep Tayyip Erdoğan gibi vakarlı ülkesine ve milletine sevdalı, inandığı değerleri sonuna kadar bağlı olan sizlerle Kırıkkaleli hemşehrilerimle bir arada olmaktan Bu coşkuyu ve heyecanı paylaşıyor olmaktan dolayı çok büyük bir onur ve memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Geride bıraktığımız cumhurbaşkanlığı seçimlerinde genel başkanımız, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde altmış beş gibi çok yüksek bir oranda destek verdiğiniz için genel başkanımız adına, partimiz adına sizlere en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum inşallah otuz bir Mart'ta Mehmet Saygılı Başkanımıza da bütün ilçe ve belde belediye başkan adaylarımıza da aynı oranda yüksek bir desteği vereceğimize canı gönülden inanıyorum Sizlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki elli günde göstereceğiniz üstün gayret ve çalışma ile Kırıkkale'mizin merkezinde ilçelerinde Kırıkkale'nin tamamında on sekizinci seçim zaferimize hep birlikte imza atacağımıza yürekten inanıyorum”

“31 Mart'a kadar gece gündüz çalışmaya var mıyız? Gerçi belediyeciliğin güreşini selamlamaya var mıyız? Türkiye'nin yeni şehirlerini inşa etmek için yola çıkmaya hazır mıyız? Hazırız. Kırıkkale'yi bütün beldeleri AK Parti'nin o güzel rejimini oyalamaya hazır mıyız? Allah hepinizden razı olsun. Bu coşkunuz, bu heyecanınız, 31 Mart gecesinde bizleri çok büyük bir zaferin beklediğini anlıyoruz. İnşallah o gece çok güzel bir gece olacak. Bir Nisan sabahında çok güzel aydınlık bir sabaha uyanacağız. Değerli dava arkadaşlarım. Halkının kıymetini kuyumcu bilirmiş. Biz de Kırıkkale'nin değerini, kıymetini, önemini biliyoruz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hükümetlerimizle gerek belediyelerimizle, gerek milletvekillerimizin getirdikleri hizmetlerle, yatırımlarla gerekse ak yürekli teşkilat mensuplarımızla geride bıraktığımız yirmi bir yılda Kırıkkale Çok önemli hizmetlerde bulunduk. Çok önemli eserler kazandırdık. Ancak Kırıkkale'mize bu yaptıklarımız, yapacaklarımızın girizgahıdır”

“İnşallah sizlerle birlikte daha yapacak çok işimiz var. Değerli Kırklarelili hemşerilerim Günlerde geçen yıl yaşadığımız asrın felaketinin seneye devriyesiydi. Bir kez daha felaketi altı Şubat depreminde hayatını yitiren bütün vatandaşlarımızla yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Hepimiz çok acı hatıralar yaşadık. Ben genel merkezden çıkıp deprem bölgesine gittiğimde pazar çağlarında Mehmet Saygı Başkanımızı gördüm. Oradaydık. Oraya varmıştık. Kırıkkale'nin o yüreğindeki şefkati, yardımseverliği ekibiyle birlikte orada temsil ediyordu. Canlar kurtardılar, yardımlar yaptılar. Haftalarca orada kaldılar. Adeta bir Kahramanmaraşlı bir pazar günü olmuş Elini, eteğini, yardımını hiç oradan esirgemedi. Çekmedi. Kırıkkale'ye orada çok güzel temsil etti. Orada yaşadığımız birebir güzel hatıralar oldu. Unutamayacağımız hatıralar oldu. Ben onun için Mehmet Saygılı başkanı onun gibi güzel bir insanı belediye başkanı seçtiğiniz için de sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum”

 

“Kırıkkale’miz İç Anadolu'muzun ağırlayan yıldızlarından bir tanesi. Binlerce yıllık medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir tarih şehri. Otuz beş binden fazla öğrencisiyle bir üniversite şehri. Yirmi bir yıldır yaptığımız yatırımlarla Kırıkkale’miz bir sanayi ve üretim şehri. Açta, Makine Kimya Endüstrisi Grubu olmak üzere savunma sanayi alanında yapılan yatırımlarla ürettikleriyle ülkemizde Savunma sanayi alanında da lokomotif görevi gören bir şeyimiz. Kırıkkale'mizin her alanında gelişmesi, ilerlemesi, kalkınması için hep beraber işler yaptık. Türkiye'mizde ilk ve tek olan savunma sanayi bölgesini ülkemizin gücüne güç katacak bu yatırımı Kırıkkale'de gerçekleştirdik. Biliyorsunuz daha geçen yıl hızlı tren seferlerimiz başladı. Kırıkkale'mize de hızlı trenimizi getirdik. Artık Kırıkkale’miz Ankara'ya çok daha yakın. Ulaşımı çok daha üstelik bunu yerli ve milli raylarımızı kullanarak yaptık. Sağlık alanında Kırıkkale'de çok önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Yüksek İhtisas Hastanemizi Kırıkkale Üniversite Hastanemizi kapasitesini geliştirdik. Binaların modernize ettik. İlimizde ve ilçelerimizde yeni hastaneler yaparak vatandaşlarımıza nitelikli sağlık hizmeti sunduk. Bundan sonraya da sunmaya devam edeceğiz”

 

“Bilim Merkeziyle, teknoparklar şeklinde kazandırdık. Araçlar, göletler, sulama tesisleriyle tarımı ve elektrik üretimini Kırıkkale'mizde çok daha iyi bir noktaya getirdik. Geleceğimizin sevinası olan gençlerimiz için stadyumlar yaptınız. Spor kompleksleri yaptık Gençlik merkezleri yaptık. Okullar yaptık, kütüphaneler yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Kırıkkalemizde beş binden fazla konut üreterek başarılı bir yaşantı. Tarihi Pamukkale evleriyle şehrimizin kalitesini değiştirdik. Belediyemizin merkezi hükümetimizin eserlerini, hizmetlerini dakikalar sürer. Saatler sürer. Millet bahçeleri kazandırdık. Güzel Kırıkkaleliler. Bugün Delice Tuzumuz Ondan fazla ülkeye ihraç eden bir duruma geldik. Kırıkkale Bankası'na önemli bir destek veren bu hususiyeti çok önemsiyoruz. Fakat Kırıkkale'mizin bunlardan çok daha fazlasına layık olduğunu biliyoruz. Kırıkkale'mizin ihtiyaç Biliyoruz. Kırıkkale'mizin eksiklerini biliyoruz. O eksikleri de hep beraberce belediye başkanımızla, milletvekilimizle, hükümetimizle, teşkilatımızla, genel merkezimizle el ele vereceğiz. Ve en güzel eserleri Kırıkkale'yi canlandırmaya devam edeceğiz”

 

“Kırıkkale’miz İç Anadolu'nun parlayan yıldızı haline getireceğiz. Türkiye yüz yılı şehirlerinin marka illerinden birisi haline getireceğiz. Saygıdeğerdir dava arkadaşlarım. Otuz bir Mart'a kadar bu elli günün her bir anını en iyi şekilde değerlendireceğiz. Gece demeden çalışacağız. Gündüz demeden çalışacağız. Yakın demeden uzak demeden çalışacağız. Karbona fırtına dinlemeden çalışacağız. Tek bir anı bile heba etmeden çalışacak ve otuz bir Mart gecesinde En güzel neticeyi Allah'ın izniyle elde edeceğiz. Anadolu kıtası büyüklüğündeki dağ taşını hep birlikte dediğine koyacağız. Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışacağız değerli dava arkadaşlarım. Ancak bizim yegane gayemiz seçim kazanmak değil. Şu kadar belediye başkanlığı kazanmaz, bu kadar milletvekilliği kazanmaz. Elbette ki önemli, elbette ki onu simsiyahlık yapıyoruz. Ama bizim için asıl önemli olan insanımızın gönlünü kazanmaktır. Bizim için asıl önemli olan kazanmaktır. Böyle çalışırsak en güzel neticeleri zaten hep birlikte elde edeceğiz”

 

“. Yürekten, adil, erişilebilir, şefkatli, vizyoner, çağdaş, kucaklayıcı, dinamik, kapsayıcı vatansever belediyecilik anlayışıyla gerçek belediyecilik anlayışıyla güzel Kırıkkale’mize hizmet üretmeye devam edeceğiz. Biz arzu ediyoruz ki biz istiyoruz ki biz şunun için siyaset yapıyoruz ki her bir Hemşehrimiz evinde, iş yerinde huzur ve mutluluk içerisinde yaşasın. Şehriyle, yücesiyle, lideriyle gurur duymaya devam etsin. Hep birlikte ekmeğimizi büyütelim. Hep birlikte hakça paylaşalım. Bin yıllık bu Türk yurdunda ilelebet birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Acılar sizinle. Kırıkkale'mizin bütün ilçelerinin bu kutlu yolculukta yine çok güçlü bir destek vereceğine canı gönülden inanıyorum Değerli dava arkadaşlarım, AK Partimiz ülkemizi Dünya Milletler ailesi içerisinde hak ettiği yara kavuşturmak için aziz milletimizin gönlünden, vicdanından, aklından sindirip kurulmuş bir partidir. AK Partimizin aziz milletimiz kurdu. AK Parti bir Türkiye partisidir. AK Parti aziz milletimizin partisidir. AK Parti'yi milletimizle birlikte kurduk. Milletimizle birlikte büyüttük. Milletimizle birlikte bugünlere getirdik. Önümüze kalan engelleri aziz milletimizle birlikte Bizler sahip olduğumuz milli, manevi ve ahlaki değerleri üzerinden ülkemizi yirmi birinci yüzyılın parlayan yıldızı haline getirmek için bir araya gelmiş kadroları partisiyiz”

 

“AK Parti dünyayı bir güneş gibi aydınlatan medeniyetimizin günümüz Sancaktarlığına, bayraktarlığına sahip olan bir partidir. AK Parti aziz milletimizin binlerce yıldır kesişmişiz bir şekilde devam eden devlet kürsülerinin günümüzdeki adı olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ilelebet payidar kurmak için çalışan bir AK Parti bir Türkiye partisidir. AK Parti yedi bölgesiyle seksen bir vilayetiyle seksen beş milyonuyla bütün vatandaşlarımızı kucaklayan bir partidir. AK Parti yalnızca bir bölgenin yalnızca bir grubun, yalnızca bir yalnızca bir etnik kökenin yalnızca bir mezhebi, meşrebin partisi değildir. AK Parti bütün Türkiye'nin partisidir. Türk'üyle, Kürt'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle, Alevi'siyle, Sünni'siyle bütün Türkiye'ye hitap eden, bütün Türkiye safında Siyaset yapan bir partidir. AK Parti bir ideoloji partisi değildir. AK Parti herhangi bir İzmir partisi değildir. AK Parti insanı merkezi alan, hizmet odaklı bir partidir. AK Parti Türkiye'nin dört bir yanında acısı tüten bir siyaset odağıdır Ak Parti muhafazakar demokrat siyasi içinde insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışına sahip bir partidir. AK Parti binlerce yıllık dava açılarının günümüzdeki genç ve tazecidir. AK Parti bir inançtır. AK Parti bir bilinçtir. AK Parti bir şuurdur. AK Parti bir ülküdür. AK Parti bir aşktır. AK Parti bir sevdadır. AK Parti Kırıkkale'dir. AK Parti Türkiye'dir”

 

“Bu hizmetkarı bin dokuz yüz doksan dörtte Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilmesiyle yola koyuldu Iki bin birde partimizin kurulması ve iki bin ikide iktidara gelmesiyle birlikte daha da kurumsallaşarak, daha da güçlenerek ülkemizi dört bir yanında Kırıkkale'mizi, Kırıkkale'mizin her bir ilçesinde, gayretinde, mahallesinde, köyünde hizmet üreten eser üreten bir siyasi anlayış olarak siyaset sahnesinde yerini aldı. İnşallah otuz bir Mart'ta alacağınız sonuçta bu anlayış, bu zihniyet çok daha güçlenerek yoluna devam edeceğiz. Bizler bir ülkemize, şehirlerimize hizmet ederken diğer taraftan da bizden önceki on yılların kayıplarını telafi etmeye çalıştım. Ülkemizin aydınlık geleceğini aziz milletimizle birlikte inşa etmeye çalıştık. Hangi alana bakarsak bakalım Demokratikleşmede, insan haklarında, özgürlüklerde, sanayide, ticarette, tarımda, belediyecilikte fersah fersah modeli. Yol kalesidir. Ancak biz çalıştıkça yol katettikçe gitmemiz gereken daha ne kadar çok yol olduğunu görüyoruz. Çünkü bizi döndürmek isteyenler var. Bu topraklardan yükselen umudu indirmek isteyenler var. Çünkü Türkiye çünkü masumların umudu olan Recep Tayyip Erdoğan yakın uzak coğrafyaların bütün masum mağdur milletlerin musallafların umudu olan Tayyip Erdoğan çok daha güçlü olmalı”

 

“Sesi çok daha gür tutmalı ve salihlere çok daha güçlü bir şekilde dur diyebilmeli. Işte onun anahtarı, onun yolu, yani dava arkadaşlarım sandıktan geçiyor. Sandıkta vereceğimiz güçlü bir destekle. Inşallah yolumuza devam edeceğiz. Aziz milletimize, şehirlerimize, Kırıkkale'mize borcumuz olduğunu biliyoruz. Ödememiz gereken bir borcumuz var. Her zaman Kırıkkale partimizin de Cumhurbaşkanımızın da yanında yer biz de Kırıkkale'mize güzel eserler hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli teşkilat mensuplarımız. Gelmeyene bir gideceğiz. Bizden uzaklaşana biz yakınlaşacağız. Küskünleri barıştıracağız. Kırgınların alacağız. Şikayetlerini dinleyeceğiz. Kapı kapı gezeceğiz. Genel başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın adaylarımızın mesajını her bir haneye, her bir gönüle ulaştırana kadar var gücümüzle çalışacağız. gönüllere gireceğiz. Gönlünde bir ettiğimiz vatandaşlarımızın gönlündeki yerimizi daha da güçlendireceğiz. İnşallah çok daha güzel, aydınlık yarınlar bizi bekliyor. Değerli dava arkadaşlarım, siyasi görüşü ne olursa olsun bugüne kadar hangi partiye oy vermiş olursa olsun dünya görüşü, yaşam tarzı, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun etnik kökeni ne olursa olsun bizim amacımız her bir Kırıkkaleli vatandaşımızın Gönlüne girmek, onun oyunu almak ve ona hizmet etmektir. Biz Kırıkkale'ye hizmet etmek istiyoruz. Biz Kırıkkale'ye hizmetkar olmak istiyoruz. Çünkü belediyecilik AK Parti'nin işidir. Kırıkkale'de belediyecilik Mehmet işidir. Belediyecilik AK Parti belediye başkanlığı güreşidir”

 

“Tecrübemizle birikimimizle, şehirlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ana kadememizde, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, belediyelerimizle, meclis üyelerimizle dur durak, dinlemeden, yorulmadan, gece gündüz çalışmaya devam edin yeni yerel yönetimler vizyonumuzla katılımcı şeffaf hesap verileri birlik anlayışıyla dirençli şehirler inşa edeceğiz. Şehirlerimizin ekonomilerini daha da güçlendireceğiz. Duyarlı ve katkıcı belediyecilik anlayışı bütün dezavantajlı kesimleri kucaklayacağız. Kadınlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın, yaşlılarımızın engellilerimizin yanında yer alacağız. Onların hayatlarını daha da kolaylaştıracağız. Iki günü bir olan piyandadır anlayışı bütün gücümüzle şehirlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Değerli dava arkadaşlarım. Biz bugüne kadar aziz milletimizin bize gösterdiği hedefler doğrultusunda siyaset yaptık. Bizim gündemimiz milletimizin gündemidir. Milletimizin gündeminde ne bizim gündemimizde o vardır. Milletimizin derdi neyse biz onu çözmek için siyaset yapan bir anlayışa sahibiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işçimizin, memurumuzun, emeklimizin, çiftçimizin, esnafımızın yanında yer almaya devam buradan özellikle ifade ediyorum. Enflasyonla mücadelemize kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Hayat pahalılığıyla mücadelemize kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Bakın sadece ülkemiz değil insanlık geride bıraktığımız yıllarda Çok zor dönemlerden geçtik. Hep beraber küresel ölçekte bir saldırı yaşadık”

 

“Aylar sürdü. Yıllar sürdü. Bu salgın dünya ticaretinde, dünya ekonomisine çok ciddi kırılmalara daralmaları sebebiyet verdi. Hem merkezi hükümetimiz hem belediyelerimizde bu zorluğu aşmak için elimizden geleni en fazlasını, azalmasını yapmanın gayreti içerisinde olduk. Tam salgından çıktık dedik, geçtiğimiz yıl altı Şubat'ta insanlık tarihinin yaşadığı en büyük felaket bir tanesini altı Şubat depremini geçirdi. Elli üç binden fazla insanımızın hayatını kaybettiği bir detay yaşadık. Hepimiz görüyoruz. Ülkemiz bir güven ve istiklal adası olarak bölgesinde dimdik ayakta duruyor. Ancak coğrafyamızın etrafındaki savaşları, çatışmaları, kanı, gözyaşını hepimiz görüyoruz. Bunları şunun için özetledim. Bunların hepsi bir takım zorluklara sebebiyet veriyor. Bu zorlukları da inşallah hep beraber aşacağız. Aşta emekçilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın Alma gücünü arttıracak tedbirleri bugüne kadar aldık. Bundan sonra da hep beraberce almaya devam edeceğiz”

 

“Coşku yüksek, heyecan yüksek, ama salonumuz küçük. Artık büyük bir salona ihtiyacımız var. İnşallah herkesi hükümetimizle milletvekilimizle, belediye başkanımız atlarınıza düşeceğiz. Onlar önümüze düşecek ve güzel bir salonun Kırıkkale’mize kazandıracağız. Çok daha kalabalık, çok daha güzel, çok daha güçlü bir toplantılara birlikte imzalayacağız. Mersin, başta Kırıkkale belediye başkanımız, başkan adayımız bütün ilçe ve daire belediye başkan adaylarımızı sizlere emanet ediyorum. Günümüz mübarek olsun. Geleceğimiz aydınlık olsun” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

KOYUNCU ÇALIŞANLARININ MAAŞ ALACAKLARINI ÖDEDİ.

İlginizi Çekebilir

Ulusoy: “Kırıkkale’yi kucaklayan bir liste hazırladık”

İlginizi Çekebilir

Ahmet Önal, TMM'de uzman çavuşların sesi oldu!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

20485

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#