• Dolar
    32.306
  • Euro
    34.689
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.413
KIRIKKALE
22°
08:18

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’nin kaderiyle oynadılar!

Başkan Saygılı, Jandarma’nın Kırıkkale’ye yaptığı yatırımın gelmesinin 8 ay geciktirildiğini söyleyerek “Kırıkkale’nin kaderiyle 8 ay oynadılar” ifadesini kullandı.


YATIRIM GEÇİKTİRİLDİ
Jandarma’nın yaptığı yatırımın başka şehre gideceği yönünde diken üstünde durduklarını Söyleyen Başkan Saygılı “ Jandarmayı hiç gündeme getirmedik. Hiç birimiz konuşmuyoruz. Lütfen gidin bir bakın. Jandarmanın inşaatında kaç kişi çalışıyor. İnşaatında. Bu yatırımların Kırıkkale’ye gelmesini sekiz ay geciktirdiler. Kırıkkale’nin kaderiyle 8 ay oynadılar. Biz bu yatırımlar başka bir şehire gidecek diye diken üstünde kaldık. Allah rızası için, Kırıkkale için, Kırıkkale’nin geleceği için o kadar çok emek verdim ki. İnsanları ben mi çalışacağım orada diyorlar. Biz çalışacağız. Çocuklarımız çalışacak. Kardeşlerimiz çalışacak. Esnafın işi artar. Ekonomik dönüşüm olur. Bu bir bütün halinde. Ben hiç küçük düşünmedim. Hep makro büyüklükte düşündüm. Ufak şeylerle hiç uğraşmadım. O siyasi dedikodularla hiç ilgilenmedim” ifadesini kullandı.

GÖREVİM BOYUNCA DUA ALMAYA ÇALIŞTIM
Başkan Saygılı, kendisi için esas olanın kendisine verilen emaneti hakkıyla yerine getirmek olduğunu söyleyerek “ Belediye Başkanlığı görevim boyunca dua almaya baktım. Kırıkkale Belediye Başkanlığı bana maddi anlamda ne kattı? Kalbimde 3 tane stent her sabahta bir avuç ilaç. Allah şahittir. Ben hayatını ticaretten kazanan bir adamdım. Ekmeğimi ticaretten kazanırdım. 10 yaşındayken dükkan açıyordum. Zafer caddesinde doğdum. Zafer caddesinden sadece askerlik ve eğitim hayatım haricinde ayrıldım. Kırıkkale’nin göbeğindeydim. Ticarette de Allah’a çok şükür başarılı bir ticaretimiz vardı. Ben belediye başkanı olunca ticareten küçüldüm.” Dedi.

ALLAH RAZI OLSUN DENİRSE EN BÜYÜK ŞEREFTİR
Başkan Saygılı Babası ile ilgili olan bir anısını da anlatarak “İlk aday olduğumda babam, dedi ki bir bankaya gidelim dedi. Niye baba dedim. Asla ve asla hiç kimseden bir kuruş dahi alma. Bir dükkanını satmış. Dükkanının parasını bana verdi. İhtiyacım yok dememe rağmen. Zorla verdi. Bizim bakış açımız bu. Arkamızdan birileri Allah razı olsun derse, en büyük şeref bizim için odur. Başka bir şeyinde hiçbir anlamı yoktur. Şimdi Ankara’dan ev aldığım oraya yerleştiğim söyleniyor. Benim 3 tane kızım Ankara’da eğitim alıyorlar. Yurtta kalıyorlardı. Onlara ev açtım. Şimdi bunun hesabını mı verelim yani. Ankara’da yaşamıyorum. Bende deli gibi manyak gibi bir Kırıkkale sevdası vardır.” İfadesini kullandı.

BAŞKAN OLARAK KİMSEYE EĞİLMEM
Karakterinde Kırıkkale’den başka bir yer olmadığını söyleyen Başkan Saygılı “Ben Kırıkkale’den bir yere gidemem. Yapımda karakterimde vardır. Kırıkkale Belediye başkanı olarak kimsenin önünde eğilmem. Mehmet Saygılı iken başkadır. Ama Kırıkkale Belediye Başkanı olarak kimsenin önünde eğilmem. Kırıkkale’den başka bir yere gitmem. Bir yerlere gider gelirim ama Kırıkkale’den başka ikametim olmaz. Şu anda Kırıkkale belediye başkanı benim. Bütün partilerin aday adaylarının hedefinde ben varım. Bu çok normal. Ben bundan gocunmuyorum.” Dedi.

İlginizi Çekebilir

Bakan Koca açıkladı! Kapanma asla olmayacak.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de DEAŞ Operasyonu

İlginizi Çekebilir

Sungur'dan büyük Yahşihan mitingi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97374

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#