• Dolar
    32.406
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.436
KIRIKKALE
25°
01:33

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’nin fırtına bilançosu

Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale’de yaşanan fırtına sonrası gelen ihbarlarla ilgili verileri yayımladı. Fırtına nedeniyle 39 farklı ihbar geldiği belirtildi.


7 ÇATI UÇTU 
Dün Kırıkkale yağışlı ve fırtınalı havanın etkisi altına girmiş ve Kırıkkale’de rüzgar hızı saatte 59 kilometreye kadar yükselmişti. Şiddetli rüzgar bazı olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Kırıkkale Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, dün yaşanan fırtınada 5 ağaç devrildi, 7 çatı uçtu, 17 kişi araç veya evde mahsur kaldı, 10 farklı yerde su baskını yaşandı, 3 kişi su baskınları sırasında mahsur kaldı ve 7 elektrik sorunu yaşandı.

CAN KAYBI OLMADI
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas yaptığı açıklamada, “İlimizde hafta sonu yaşanan aşırı yağış ve fırtına sonrası merkez ve ilçelerimizde su baskını, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi 39 olay meydana gelmiştir. Doğal afet sonrası zarar gören yerlerde ilgili tüm kurumlarımızca gerekli çalışmalar yapılmış ve yapılmaya da devam ediyor. Şükür ki herhangi bir can kaybı olmamıştır. Doğal afetten zarar gören hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” Dedi

İlginizi Çekebilir

Bakan Koca’ya Talepler iletildi

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE’NİN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

İlginizi Çekebilir

Bin 744 rakımlı Dinek Dağında mest eden kar manzaraları

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52271

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#