• Dolar
    32.430
  • Euro
    34.631
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.388
KIRIKKALE
21°
01:55

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkaleli Şehit Ceylan dualarla anıldı

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde yol emniyeti görevini yerine getirmekte iken Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan, şehadetinin ikinci yılında memleketi Kırıkkale’de dualarla anıldı.


Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve Şehitlerin aileleri tarafından düzenlenen anma programları çerçevesinde 09 Aralık 2021 tarihinde Şehit olan P.UzmÇvş Emre Ceylan babaocağında ve kabri başında anıldı. Program Şehit Ceylan’ın baba ocağında ailesi tarafından düzenlenen Mevlid-i Şerif ve yemek ikramı ile başladı.Programa;İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar,İl Kırıkkale Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Baran,İl Jandarma Komutanlığı personeli,Şehit- Gazi aileleri ve Şehit Ceylan’ın yakınları katıldı. 

Şehit Ceylan’ın Etiler Mahallesindeki babaocağındaki program sonrası Balışeyh ilçesine bağlı Kösedurak köyü aile mezarlığında kabri ziyaret edildi.Kabir ziyaretinde Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Ceylan hakkında şu bilgiler verildi; “Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan;Zarife ve Nusret çiftinin iki oğlundan birisi olarak ilimizde dünya gelmiştir.İlk ve Orta öğrenimini Kulaksız kasabasında tamamlamıştır.2013 - 2014 ‘te İzmir Yenifoça’da Jandarma Komando olarak vatani görevini tamamlamıştır.17 Aralık 2018 -17 Eylül 2019 tarihleri arasında Uzman Erbaş Adayı olarak Isparta Piyade  Komando Tugay Komutanlığı emrinde eğitimini tamamlamayarak 15 Ekim 2019 tarihinden itibaren Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı emrinde Uzman Çavuş olarak görev yapmaya başlamıştır” ifadelerine yer verdi.

 Başkan Öcal, “18 Ekim 2019 tarihinde Kayseri 2.Komando Bölüğü emrinde Suriye- İdlip bölgesine görevlendirilmiştir.Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanlığı tarafından terör örgütlerinin sonlandırılması amacı ile yürütülen Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde yol emniyeti görevini yerine getirmekte iken 09 Aralık 2021 tarihinde Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Bekar olan Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan, ilimiz Nur Cami'de kılınan cenaze namazı sonrası düzenlenen Askeri tören ile Balışeyh ilçesi Kösedurak köyü aile mezarlığına defnedilmiştir.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler,Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi olarak Şehidimiz Emre Ceylan kardeşimizi şahadetinin 2.yılında bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü,silah arkadaşlarını ve bütün Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve anıyoruz “dedi. Şehit Samet Aygar’ın babası Müfit Aygartarafından okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualarla Şehit Emre Ceylan ve bütün Şehitler rahmet ve minnetle anıldı.

İlginizi Çekebilir

Bahşılı’da 150 kişilik istihdam

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 25 adrese eş zamanlı operasyon: 9’u hükümlü aranan 11 kişi yakalandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü, deplasmandan puansız ayrıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

33646

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#