• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
02:57

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkaleli kadın girişimci Eroğlu; Kırıkkale’ye lokma ikram etti

Kırıkkale’nin ilklerinin öncüsü kadın girişimci Seval Eroğlu, bu kez de Kırıkkale’de daha önce hiç uygulanmayan “Hayır Lokmacısı” hizmetini Kırıkkale halkına sunmaya başladı.


“KIRIKKALE’YE KADIN ELİ DEĞECEK”

“Kırıkkale’ye kadın eli değecek” sloganıyla 8 yıl önce işletmeye açtığı Mis Kuru Temizleme ve Halı Yıkama ile Kırıkkale’de bir çığır açan Seval Eroğlu, yalnızca oğulları ve gelinleriyle birlikte Kırıkkale’nin temizlik sektörüne yeni bir soluk olmuştu. Yaptığı başarılı çalışmalarla bir yandan Kırıkkale halkının tercih ettiği bir marka haline gelen Eroğlu, Kırıkkaleli kadınlara da örnek oldu. İlimizdeki birçok yönetici ve siyasetçinin takdirle takip ettiği ve zaman zaman ziyaret ettiği bir esnaf haline gelen Eroğlu, bu kez de “Hayır Lokmacısı” hizmetini Kırıkkale halkına sunmaya başladı.

KIRIKKALELİLERE “LOKMA TATLISI” HİZMETİ VERMEYİ AMAÇ EDİNİYOR

Kırıkkale’de bir ilk olan “Hayır Lokmacısı”, özellikle Cuma namazları sonrasında Kırıkkale’nin büyük camileri önünde yakınlarının ruhu için lokma dağıtmak ve onlara dua edilmesine vesile olmak isteyen Kırıkkalelilere “Lokma Tatlısı” hizmeti vermeyi amaç ediniyor. Kırıkkale’de her zaman ilklere imza atmaya devam edeceklerini ve Kırıkkale halkının “Kırıkkale’de şu da olsaydı…” dediği her şeyi imkânları dâhilinde hizmete sunmaya devam edeceklerini ifade eden işletme sahibi Seval Eroğlu’nun Kırıkkaleli hemcinslerine bir de çağrısı var: “Türk milleti var olduğundan beri Türk kadını her daim güçlü ve dirayetli olmuştur.”

İlginizi Çekebilir

KILIÇ İYİ PARTİDE

İlginizi Çekebilir

GEZEN ADAM ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

İlginizi Çekebilir

Fi Yapı Mağdurlarına Sevindirici Haber!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23222

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#