• Dolar
    0.000
  • Euro
    0.000
  • Ç.Altın
    0.000
  • Altın
    0.000
KIRIKKALE
19°
01:1

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale’de terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 96 şüpheli yakalandı!

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, 2023 yılında terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlarla ilgili bilgileri yayımladı.


Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, 2023 yılında PKK/KCK, FETÖ/PDY, DEAŞ terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlara ilişkin bilgileri yayımladı. İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “PKK/KCK, FETÖ/PDY, DEAŞ terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlarda 96 şüpheli şahıs hakkında işlem yapılmış, adliyeye sevk edilen 13’ü tutuklanmıştır. Ayrıca vatandaşlarımızı özellikle öğrenim çağındaki gençlerimizi, terör örgütlerinin yaptığı faaliyetler hakkında bilinçlendirerek terör örgütlerinin faaliyet ve propagandalarını etkisiz hale getirebilmek için eğitim çalışmalarına da ağırlık vermekteyiz. Bu çerçevede ‘Güvenli Gençlik ve Güvenli Gelecek’ ile ‘El Ele Güvenli Geleceğe’ projelerimiz kapsamında başta lise ve üniversite öğrencileri olmak üzere 6 bin 910 vatandaşımıza bilgilendirme yapılmıştır.” 

İlginizi Çekebilir

Cumhur İttifakı birliğin adı ve gönül ittifakıdır

İlginizi Çekebilir

Otobüste uyuşturucu ile yakalanan yolcu tutuklandı

İlginizi Çekebilir

AB destekli ’mobil sağlık okuryazarlığı uygulaması’ tanıtıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17284

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#