• Dolar
    32.263
  • Euro
    35.138
  • Ç.Altın
    4.040
  • Altın
    2.465
KIRIKKALE
24°
03:57

İmsak'a Kalan Süre

KIRIKKALE’DE MİSYONERLİK YAPIYORLAR

Facebook adlı sosyal medya hesapları üzerinden Kırıkkale üzerinde ücretsiz İncil dağıtılarak misyoner faaliyet yürütülüyor.


BEDAVA İNCİL DAĞITILIYOR

Sosyal Medya hayatın her alanına sirayet ettiği gibi misyoner faaliyetler için de önemli bir merkez haline geldi. Sosyal medya uygulaması facebookda açılan bir sayfa üzerinden misyoner faaliyet yürütüyorlar. 10 Haziran’da açılan sayfa üzerinden ücretsiz şekilde İncil dağıtılırken, misyoner çalışmalar yürütülüyor. “Daha önce İncil okudunuz mu? Ücretsiz İncil almak için bize ulaşın.” Postu facebook üzerinden sponsorlu (reklamlı) olarak paylaşılırken, takip etmeyen kişilerinde ana sayfasında görülüyor. Sayfa üzerinden İncil’den bilgiler paylaşılırken, iletişime geçenlere ücretsiz İncil gönderiyorlar.

TEPKİ ÇEKTİ!

Sosyal Medya üzerinden yapılan paylaşımın altında vatandaşlar duruma tepki gösterirken “Müslüman Mahallede Salyangoz Satıyorlar” ifadelerine yer verildi. Yorum yapan vatandaşlar duruma tepki göstererek, yetkililerin önlem almasını istediler. Sponsorlu paylaşımın altına yorum yapan vatandaşlar, Kırıkkale’de böyle bir çalışmanın yapılmasının stretejik bir saldırı olduğunu, milliyetçi ve muhafazakar kentlerde milli ve manevi duyguların tahrip edilmeye çalışıldığını savundular. Bazı vatandaşlar İncil okumanın bir sakıncası bulunmadığını ancak sosyal medya üzerinden ve kimler tarafından yapıldığı belli olmayan misyoner faaliyetler üzerinden bunun uygulatılmasının doğru olmadığı savunuldu.

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucu taciri tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Mehmet Yılmazer: KIRIKKALE'YE KARŞI SORUMLULUKLARIM VAR''

İlginizi Çekebilir

Bedelli askerlik yapacaklara kötü haber!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41967

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#