• Dolar
    32.474
  • Euro
    34.849
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.427
KIRIKKALE
25°
03:44

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de İttifak Olmayacak

Ak Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı Kırıkkale’de ittifak yapmama kararı aldı. Kırıkkale’de Ak Parti ve MHP ayrı adaylarla seçime gidecek…


AYRI ADAYLARLA SEÇİME GİRECEKLER

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi Kırıkkale’de en çok tartışılan konu Cumhur İttifakının, seçime ittifak ile girip girmeyeceğiydi. Daha önce ittifak görüşmeleri ile kulis haberlerini dile getirmiş ve Ak Parti’nin Kırıkkale’de ittifak yapmamak istediğini haberleştirmişti. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız ittifak hakkında bir açıklama yaparak 30 Büyük Şehirde ve 29 İlde Ak Parti ile MHP’nin tek aday göstereceğini duyurdu. Yıldız yaptığı açıklamada “Görüşmeler neticesinde 30 büyükşehirde iş birliği yapılması, bu şehirlerden Mersin ve Manisa'da MHP Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının desteklenmesi, 28 büyükşehir belediye başkanlığında ise AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının desteklenmesi kararlaştırılmıştır.” İfadelerine yer verdi. Kırıkkale ittifak yapılmayacak 22 il içerisinde yer alırken, Kırıkkale’de Ak Parti ve MHP kendi adayları ile seçime girecekler.

İlginizi Çekebilir

KITAP OKUMAYI YAYGINLAŞTIRIYORUZ

İlginizi Çekebilir

Cumhuriyet çalıştayı başladı

İlginizi Çekebilir

okullarda deprem tatbikatı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47114

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#