• Dolar
    32.570
  • Euro
    34.899
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
25°
04:42

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale’de internet dolandırıcısı yakalandı

Kırıkkale'de "Bilişim Sistemleri ve Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan yakalanan şahıs cezaevine gönderildi


EMNİYET EKİPLERİ YAKALADI

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Bilişim Sistemleri ve Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan hakkında kesinleşmiş 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan A.B. isimli şahsı yakaladı.

KARARLILIKLA ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Yapılan çalışmalarda, A.B.'nin, internet üzerinden sahte web siteleri açarak vatandaşları dolandırmaya çalıştığı tespit edildi. Şahsın, bu yöntemle birçok kişiden para çaldığı belirlendi.

A.B., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Keskin F Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, siber suçlarla mücadele kapsamındaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir

Önal, “MKE’de artan iş kazalarının önüne geçilmeli”

İlginizi Çekebilir

İş İnsanı Orhan Kılıç, 71 öğrenciye kalem ve kitap gönderdi

İlginizi Çekebilir

Bakan Koca’ya Talepler iletildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

99607

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#