• Dolar
    32.372
  • Euro
    34.978
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
21°
07:40

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de "Huzur Köy Psikoeğitim" düzenlendi

.


Kırıkkale Valiliği tarafından "bağımlılığın doğası ve ailenin önemi" konulu "Huzur Köy Psikoeğitim" semineri düzenlendi.
Kırıkkale İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen "bağımlılığın doğası ve ailenin önemi" konulu "Huzur Köy Psikoeğitim" seminerinde konuşan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, "Bağımlılıkla mücadele sadece polisiye tedbirlerle veya kurumların gayretiyle yeterli düzeyde toplumu koruyacak bir alan değildir. Madde ise hiçbir sosyal statü tanımadan toplumun her kategorisinden kişileri tesir altına alabilir. Kanaatimce bu konudaki en fazla fayda sağlayacak hizmet Ailelerle gerçekleştirilecek önleyici-bilgilendirici-ön alıcı faaliyetlerdir. İlimizde her hafta sonu valiliğimiz himayelerinde Türk PDR derneğince bağımlı yakını olsun olmasın bütün istekli ailelere ve fertlere ’Aile Psikoeğitim Seminerler’ verilmektedir" dedi.
Seminere konuşmacı olarak katılan Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Barbaros Yalçın ise "bağımlılığın doğası ve ailenin önemi" hakkında katılımcılara bilgiler aktardı.

İlginizi Çekebilir

GELECEK PARTİSİ İYİ PARTİYE KATILIYOR

İlginizi Çekebilir

YILMAZER:’KIRIKKALE’Yİ HAK ETTİĞİ SU ALT YAPISINA KAVUŞTURACAĞIZ!

İlginizi Çekebilir

Yıldız’dan birlik ve beraberlik toplantısı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31473

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#