• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
01:7

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de hamsi fiyatı uçtu!

Karadeniz ve Marmara’da yaşanan soğuk ve fırtınalı havanın etkisiyle avlanmanın az oluşu balıkçı tezgahlarına yansıdı.


Kırıkkale’de bir kilo hamsi fiyatı bir anda yüzde elli arttı, tezgahta 150 TL’den satılmaya başladı.

Karadeniz ve Marmara’da balıkçıların soğuk ve fırtınalı havanın etkili olması nedeniyle avlanmaya çıkmaması, Kırıkkale’deki balık fiyatlarını da etkiledi. Kırıkkale’de balık tezgahlarına yansıyan fiyatlar adeta uçtu. Önceki günlerde kilo fiyatı 100 TL’nin altına kadar inen hamsi fiyatı, Kırıkkale’deki balıkçı çarşısında 150 TL’ye kadar yükseldi. Hamsi azlığı nedeniyle dondurulmuş hamsi fiyatı ise 100 TL’den tüketiciye sunuluyor.

Kırıkkale Balıkçılar çarşısında yıllardır tezgahlarında kent halkına balık çeşitleri sunan Derya Balıkçısı sahibi Adnan Yuvalı, artan hamsi fiyatlarının Karadeniz’de hamsi avının azlığına bağladı. Hamsinin yanı sıra barbun, istavrit ve palamut gibi balık çeşitlerinin de tüketici tarafından rağbet gördüğünü belirten Yuvalı, bu çeşitlerde de hamsiye göre olmasa da fiyatların artığını belirtti. Yuvalı, Kırıkkale balıkçı çarşısında hamsi alıcısına talep olması durumunda temizleyerek satış yapıldığını da hatırlattı.

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas’tan esnaf ziyareti

İlginizi Çekebilir

"02.02.2022"de mutluluğa "evet" dediler

İlginizi Çekebilir

Ünlü sanatçı Erkin Koray hayatını kaybetti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42755

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#