• Dolar
    32.489
  • Euro
    34.978
  • Ç.Altın
    4.084
  • Altın
    2.436
KIRIKKALE
27°

Kırıkkale’de Covid-19 alarmı: Risk haritası kızardı


Kırıkkale’de korona virüsü vakaları ciddi oranda artış göstererek uygulamadaki risk haritası yine kırmızıya döndü. Salgın ekiplerince de sıcak hava nedeniyle rehavete kapılarak maskesiz dolaşan vatandaşlar uyarıldı.
Kırıkkale’de korona virüsü (Covid-19) pozitif vakalarında artış endişeye neden oluyor. Aşılama oranı yüzde 82 olan kentte, günlük pozitif vaka sayısı 500’lerin üzerine çıkı. Covid-19 vakalarındaki artış Sağlık Bakanlığının HES mobil uygulamasına da yansıdı. Risk haritasında kentin neredeyse tamamı yeniden "yüksek risk" anlamına gelen kırmızı renge dönüştü. Covid-19 salgınıyla mücadele devam ederken vaka sayılarının artışı ve yeni varyantların ortaya çıkması endişe verirken, sıcak hava nedeniyle rehavete kapılan vatandaşların maske takmadığı ve salgın tedbirlerini unuttuğu görüldü. Kentin en işlek bölgelerinden birisi olan Sevgi Yolu’nda oluşan kalabalık görüntüler objektiflere yansıdı. Valilik koordinesinde İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) ekiplerince, Covid-19 denetimleri sürüyor. Ekipler, açık ve kapalı alanlarda maskesiz vatandaşları uyardı.

İlginizi Çekebilir

40 Yıllık Dostluk Buluşması

İlginizi Çekebilir

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen mazbatasını aldı

İlginizi Çekebilir

Merih Karayol:“Daima yanınızdayım”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47330

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#