• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
01:51

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale'de çelik kanatlar gösteri yapacak

Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı'nın öncülüğünde Jandarma Çelik Kanatlar, gösteri uçuşu gerçekleştirecek. Jandarma mehteranı ve atli birlik, gösteri gerçekleştirecek.


YÜRÜYÜŞ DÜZENLENECEK

Vatandaşa huzur ve güven veren Jandarma teşkilatı, Kırıkkale'de önemli bir etkinliğe imza atacak. Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Jandarma Çelik Kanatlar, Jandarma Mehteranı ve atlı birlik gösterisi bu yılda gerçekleştirilecek. Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı öncülüğünde gerçekleştirilecek olan gösteri 3 Kasım 2023 Cuma günü saat 13.30'da başlayacak. Jandarma Mehteran Takımı ve atlı birlikler, Zafer Caddesi'nde bulunan Kızılkanat İş Merkezi önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyecek.

GÖSTERİ NEREDE OLACAK

Dosta güven, düşmana korku verecek olan Jandarma, sergileyeceği gösterilerle herkesin göğsünü bir kez daha kabartacak. Konu hakkında Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkal İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada bütün vatandaşların bu gösteriyi izlemeye davetli olduğu ifade edildi. Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı Çelik Kanatların gösterisi geçtiğimiz yıl herkesi kendine hayran bırakmıştı.

BÜTÜN VATANDAŞ DAVETLİ

Gösteri, Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak. Gösteride, Jandarma Çelik Kanatlar ekibi, yüksek manevra kabiliyetine sahip helikopterlerle çeşitli akrobasi hareketleri sergileyecek. Gösteriyi izlemek isteyen vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'na gelebilecek.

ÇELİK KANATLAR NE ZAMAN KURULDU?

Çelik Kanatlar ekibi, 2016 yılında kuruldu. Ekip, 5 pilot ve 2 teknisyenden oluşuyor. Ekip, Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde gösteri yaptı.

İlginizi Çekebilir

Acemi kasaplar hastanelik oldu

İlginizi Çekebilir

"SEÇİMDEN SEÇİME ÇALIŞAN BİR PARTİ DEĞİLİZ"

İlginizi Çekebilir

BARAN'A YOĞUN İLGİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27896

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#