• Dolar
    32.387
  • Euro
    34.811
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.396
KIRIKKALE
19°
05:43

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de bir deprem daha!

Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı Hacıömersolaklısı Köyü’nde 2.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Dün yaşanan deprem, vatandaşları korkuttu.


Kırıkkale’de art arda küçük depremler meydana gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Kırıkkale’nin Çelebi ve Karakeçili ilçelerinde 8 dakika arayla 2 deprem meydana gelmişti. Daha sonra ise Kırıkkale’nin Delice ilçesinde bir küçük deprem daha yaşanmıştı. Bu kez de Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre, dün yaşanan depremin büyüklüğü 2.0 olarak açıklandı. Deprem, yerin 4.3 kilometre altında meydana geldi.

Bu deprem ile birlikte son 34 gün içerisinde, Kırıkkale’de ufak şiddetli 4 deprem yaşanmış oldu. Deprem sonrası, Keskin ilçesinden geçen diri fay hattı yeniden akıllara geldi. Bu depremlerin daha büyük bir depremin habercisi olup olmayacağı ise vatandaşlar arasında merak konusu oldu. 

İlginizi Çekebilir

Kızılırmak'ta boğulan 3 çocuğun da cesedine ulaşıldı

İlginizi Çekebilir

Eski hükümlü ve engelli girişimciler! Başvurular başladı

İlginizi Çekebilir

KÜ tanıtım günleri başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68399

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#