• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
00:24

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Valiliği personel alımları yapacak

Kırıkkale Valiliği ve bağlı kurumları, İŞKUR Müdürlüğü iş birliğiyle Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında yeni personel alımları gerçekleştirecek.


Çalışma süresi 6 ay olarak planlanan bu program kapsamında, Kırıkkale Valiliği ve bağlı kurumlarında toplamda 166 kişilik personel alımı gerçekleştirilecek. Başvuru sürecinin başladığı belirtilirken, adaylar için başvuru süresinin ve başvuru koşullarının İŞKUR resmi web sitesinde detaylı olarak yayımlandığı ifade edildi.

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında işe alınacak personellerin belirlenen süre boyunca çeşitli kamu hizmetlerinde görev alacakları ve bu süreçte istihdam edilen bireylerin sosyal güvenlik haklarının da sağlanacağı vurgulandı.

Kırıkkale Valiliği ve bağlı kurumları için gerçekleştirilecek olan bu personel alımıyla ilgili detaylı bilgilere, İŞKUR resmi web sitesinden ya da Kırıkkale Valiliği'nin resmi internet sitesinden ulaşılabileceği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

SADIÇ CAD YOLCUSU

İlginizi Çekebilir

Eğitim-Sen’den kuruluş yıldönümü mesajı

İlginizi Çekebilir

Bakan Fidan Kırıkkale'de konuştu: Dünyayı Gazze'deki katliama karşı durmaya çağırıyoruz.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92293

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#