• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
01:48

İmsak'a Kalan Süre

KIRIKKALE ÜZERİNDEN ÖRNEK VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Sarayında bir araya geldiler. İkili Yerel Seçimler üzerinde fikir alışverişinde bulundu.


İTTİFAK KONUŞULDU

Cumhur İttifakının iki ortağı olan Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanlığı sarayında bir araya geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi konuk eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Ekim’de açılacak olan yeni dönem ve 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimler hakkında istişarelerde bulundu. Erdoğan ile Bahçeli yeni Anayasa, ekonomi ve İsveç’in NATO üyeliği üzerinde görüşmeler yaptığı ve Yerel Seçimlerde izlenecek yol haritası hakkında fikir alışverişinde bulundukları ifade edildi. Bazı kaynaklar Erdoğan ile Bahçeli’nin gündem maddeleri arasında eski İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da bulunduğunu iddia ettiler.

KIRIKKALE’DE İTTİFAK OLACAK MI?

Erdoğan ile Bahçeli’nin 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimler içinde fikir alışverişinde bulunduğu ve ortak aday çıkartılacak şehirler üzerinde görüşme yaptıkları da iddia edildi. Cumhur İttifakı olarak seçime girecek olan Ak Parti ve MHP’nin bazı illerde aday çıkartmayarak diğer partiyi destekleyecekleri ifade ediliyor. Milliyetçi Hareket Partisine yakın olan Bengü Türk Televizyonunda daha önce ittifak üzerine görüşmeler yapıldığı Kırıkkale üzerinden örneklendirilerek ifade edilmişti. Bengü Türk Tv'de yapılan yorumda Cumhur İttifakı Seçim Stratejisi anlatılırken Kırıkkale örnek verilmiş ve “MHP Adayı güçlü ve seviliyorsa Ak Parti adayını çekecek. Ya da Ak Parti adayı güçlüyse MHP adayını çekecek” ifadelerine yer verilmişti. 

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ BELLİ OLDU

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Bilim Merkezi’ni 10 bin öğrenci ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahında kar yağışı başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91907

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#