• Dolar
    32.311
  • Euro
    34.662
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.413
KIRIKKALE
22°
08:43

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale için 71 projemiz hazır

Başkan Adayı Muhammed Ali Tekinay ziyaretlerine devam ediyor. Tekinay bu hafta pazar yerlerini ziyaret etti.


Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammed Ali Tekinay ziyaretlerine devam ediyor. Tekinay bu hafta pazar yerlerini ziyaret etti.

REFAH BELEDİYECİLİĞİ

Tekinay gittiği yerlerde yaptığı ziyaretlerde Refah Partisi'nin 1995'li yıllarda Türkiye'de belediyecilik alanında çığır açtığını ve kendisinin de belediye başkanı olması durumunda aynı yoldan gideceğini vurguluyor. Hatırlanacak gibi 1995'te yıllarda Refah Partisi'nin belediyeleri başarılı projelerevimza atarak Türkiye'de yerel siyaset anlamında büyük ivme kazanmışlardı.

Seri bir şekilde çalışma gayreti gösteren Tekinay her yerde Kırıkkale belediye başkanı olduğu takdirde yapacağı çalışmaları dile getiriyor .Kırıkkale'nin ciddi manada altyapı eksikliği olduğunu belirten Tekinay göreve geldiklerinde Refah Partisi'nin Belediyecilik anlayışını tekrar hayata geçireceklerini ve Kırıkkale'de büyük bir değişim yapacaklarını ifade ediyor.

  Kendisini 71 tane projesi olduğunu belirten başkan adayı Tekinay bu projeleri hayata geçirdikleri takdirde Kırıkkale'nin Ankara'nın hemen yanı başında yükselen bir değer olarak Türkiye'deki modern şehirler arası yerin alacağını ifade ediyor. Tekinay yaptığı konuşmada Refah Partisi'nin Türkiye'de 1995'li yıllarda hayata geçirmiş olduğu modern Belediyeciligi getirmede kararlı olduklarını belirtiyor. Kırıkkale Muhtarlar derneği yönetim üyeleri ve Kırıkkale merkezde bulunan mahalle muhtarları yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay'ın seçim ofisini ziyaret ederek başarılar dilediler.

İlginizi Çekebilir

Kaplan sokak hayvanlarını unutmadı

İlginizi Çekebilir

MHP 53 YILINI KUTLUYOR

İlginizi Çekebilir

TMO’da randevu sıkıntısı olmayacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11374

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#