• Dolar
    32.231
  • Euro
    34.852
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.424
KIRIKKALE
27°

KIRIKKALE GÖNÜLLERİ BİRLİĞİ KURULDU

Kırıkkale eski belde başkanı Resul Akdağ şehirde birlik ve beraberliği tek çatı altında korumak için Kırıkkale Gönülleri Birliğini kurdu.


Akdağ yaptığı yazılı açıklamada ‘’ Değerli gönüldaşlarım, şöyle bir deyiş var YUFKA YÜREKLİLERLE ÇETİN YOLLAR AŞILMAZ. sözüne binaen hepiniz cesur yürek, işinden gücünden zamanından sağlığından fedakarlık yaparak, bilgili, deneyimli, birikimli, yaşları Kemale ermiş, hiçbir çıkar beklemeden birbirine gönülden bağlı dostlarımızla beraber her türlü çetin yolları aşacağımıza inanıyorum. Hepinizi canı gönülden sevgilerimle saygılarımla selamlıyorum, iyiki varsınız. İnşaallah Kırıkkale’miz için hayırlı işler yapacağız. Böyle inanan toplumun yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Biz hiçbir partinin karşısında değiliz. Aramızda çeşitli partilere oy veren arkadaşlarımız var. Mahalli seçimlerde kişiler önemlidir. Kırıkkalenin sevilen sayılan birikimli teknik ve idari yönden tecrübeli bürokrasiyi bilen güvenli alçak gönüllü sözünde duran genel merkezden talimat almayan talimatı halktan alan adam gibi adam bir belediye başkanı seçmek istiyoruz. Bu yaptığımız hareket Kırıkkale için tarihi bir harekettir. İnşaallah tarih yazacağız yolumuz açık olsun’’ sözlerine yer verdi.

 

İlginizi Çekebilir

Siyasi partilerin tüm etkinlikleri iptal edildi

İlginizi Çekebilir

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN TEK DERDİ SU

İlginizi Çekebilir

112’ye gelen çağrılar pes dedirtti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93628

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#