• Dolar
    32.265
  • Euro
    34.676
  • Ç.Altın
    3.993
  • Altın
    2.404
KIRIKKALE
23°
05:5

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Belediyesi ve Esnaf Kooperatifinden işbirliği

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci ve beraberindeki oda başkanlarıyla bir araya geldi.


Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci ve beraberindeki oda başkanlarıyla bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada, esnafın temsilcileriyle bir araya gelen Saygılı, Kırıkkale'nin ticari hayatına ilişkin önemli konuları ele aldı.

ESNAFLARIN İHTİYAÇLARINA YÖNELİK ÇÖZÜMLER ÜRETMEK AMAÇLIYOR

Toplantıda, Kırıkkale'nin ekonomik ve ticari canlılığının sürdürülebilmesi adına çözüm odaklı yaklaşımlar değerlendirildi. Başkan Saygılı, esnafların karşılaştığı zorlukları anlamak ve onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek amacıyla istişarelerde bulundu.

ORTAK KARARLAR SOSYO-EKONOMİK DİNAMİKLERİ GÜÇLENDİRMEYİ HEDEFLİYOR

Alınan ortak kararlar doğrultusunda, Kırıkkale'nin sosyo-ekonomik dinamiklerini güçlendirmek ve esnafın yanında olmak için somut adımlar atılması kararlaştırıldı. Gelecek günlerde de esnafın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımların devam edeceği vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

Şehitlerin isimleri Kırıkkale’de yaşatılacak

İlginizi Çekebilir

Ulusoy, Kırıkkale'nin sorunlarını çözmek için adayım

İlginizi Çekebilir

iki otomobil çarpıştı: 1’i polis, 5 yaralı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71857

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#