• Dolar
    32.461
  • Euro
    34.903
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.436
KIRIKKALE
25°

KIRIKKALE ABİSİ ÜMİT SULUHAN YETİM ÖKSÜZ İHTİYAÇ AİLERE YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

Dünya’da Türkiye’de Yaşayan Kırıkkaleliler yardımlaşma Dayanışma Platformu Başkanı Umit Suluhan yine yüreklere dokunmaya devam ediyor..


Hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi gören Dünya´da, Türkiye´de Yaşayan Kırıkkaleliler Yardımlaşma Dayanışma Platformu, yılın her ayında ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olduklarını belirttiler. Platformu Kurucusu Ümit Suluhan ve üyeleri, Kırıkkale de öksüz yetim kimsesizlerin yanında olmaya devam ediyor.Hergün bir aile yardım paketi veya kömür odun,yaşlı ve yatalak kişilere tekerlekli sandalye alan platform her gün ihtiyaç sahibi vatandaşların yanındayız” diye konuştu.

Hayırseverlerin zekat ve filtreleriyle hazırlanan yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ile buluşturduklarının altını çizen Platform Kurucusu Suluhan, Müslüman kardeşlerimizin tüm bağışlarını büyük bir hassasiyetle yerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.Kırıkkale de 107 ihtiyaç sahibine tekerlekli sandalye verdik.

 Kimsesiz öksüz yetim kardeşlerimiz kış ayları en çok onlar için zor geçiyor. Mağdurlar, kışın dondurucu soğuğuyla yüzleşiyor. İhtiyaç sahiplerinin elbise, bot, battaniye ve gıdaya ihtiyacı yapıyoruz. Çocukların üşüyen elleri, titreyen bedenleri, tek bir şey ısıtabilir: Sıcacık Bir İyilik!İnsanın sosyal bir varlık olması ve toplu halde yaşaması, toplu halde yaşayan insanların da birbirlerinin yardımına ihtiyaç duyması sebebiyle yardımlaşmaya dair çok sayıda kavram bulunmaktadır. 

Ey ALLAHIM! Sen Ümit Edeni Ümitsizliğe Düşürmezsin. Sen Sen'den İsteyeni Geri Çevirmezsin. Ey İsmi Deva, Zikri Şifa Ve İtaati Zenginlik Olan; Sermayesi Ümit Ve Silahı Dua Olan Bu Kullarına Maddi Manevi Şifa ol. Sana Yönelen Kalplerimizi Boş Çevirme.

Kuruluşunun 26. yılında İHH İnsani Yardım Vakfı, Kış Çalışmalarına “Sıcacık Bir İyilik” sloganıyla devam ediyor. Bu kapsamda İHH, 19 ilde gıda ve giysi dağıtımında bulundu. Maddi durumu yeterli olmayan bin 850 aileye yapılan yardımlardan 11 bin 100 kişi istifade etti. 

İlginizi Çekebilir

BU GÜN 3 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Kaletepe’de Emani Perk rüzgarı

İlginizi Çekebilir

Arazi kavgasında 71 yaşındaki adam ağır yaralandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78450

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#