• Dolar
    32.376
  • Euro
    34.681
  • Ç.Altın
    3.966
  • Altın
    2.386
KIRIKKALE
19°
00:22

İkindi'ye Kalan Süre

Keskinkaya ÇİPİDERESİ KÖYÜNE Talip

Keskin Tarım Aletleri işletmecisi İsa Keskinkaya köyüne muhtar adayı oldu.Köy halkıyla birebir görüşerek göreve ve hizmete talip olduğunu açıkladı.


31. Mart. 2024 Yerel Seçimleri sadece siyasiler için değil, eski muhtarların yeniden seçilmek için mücadele ettikleri; yeni muhtar adaylarının da seçilmek için seçmen odaklı çalışmalarına aralıksız devam ettikleri çeşitli çalışma alanlarına sahne oluyor.

Böyle bir seçim atfosferinde Keskin ilçesinin Çipideresi köyü muhtar adayı Keskinkaya’nın seçim çalışmalarına tanıklık ettik.

 92seçmenin bulunduğu köyde 5 aday kıyasıya çalışıyor.İçlerinden en genç en hızlı aday İsa Keskinkaya ‘’Köy yol projesi alt yapı projesi içme suyu projesi 40 lar 7 ler türbesi halka hizmet için olan projemiz koy konağı projemiz dışarıdan gelen cenazelerimiz ve taziye binamız ve Cerikli yolu Çipi deresi köyünden tahliye yolumuzun Kırıkkale’ye bağlanması daha sayamadığım bir sürü projemiz’’var dedi.

İlginizi Çekebilir

1 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Kar yağışı 43 ilin kesişim noktasında etkili oldu

İlginizi Çekebilir

KKÜ'de siber güvenlik konuşuldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53943

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#