• Dolar
    32.570
  • Euro
    34.899
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
25°
04:31

İmsak'a Kalan Süre

Keskin Çolakoğlu ile güzelleşecek

Keskin'de siyaset hareketlenmeye başladı . CHP Keskin Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Çolakoğlu Keskinde kapı kapı geziyor.


 

  1. Keskin Belediyesi kurumsal kimliğine kavuşturulacak.
  • Müdürlük ve amirlikler kendi bütçeleri, ekipman alet ve edevatları ile yeni oluşturulacak kısımlarda dahil liyakatli Müdür ve personelleri ile aktif halde 7/24 Keskinli hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır.
  • Belirli zamanlarda Halk günleri düzenlenecek. Belediye Başkanı ve yetkililer ilçe halkının taleplerini ve problemlerini dinleyerek çözüm odaklı çalışmalar yapacaktır.
  1. Göreve başladığımız ilk günden itibaren ilçemizde cenaze sahiplerine kefen dahil hiçbir malzeme aldırılmayacak tamamı Belediyemizce karşılanacaktır.
  • Mezar yeri hazırlanıp, defin malzemeleri temin edilecektir.
    İlçemizde ihtiyaç haline gelen Gasilhane bir an önce yapılarak İmam ve cenaze yıkama ekibi vasıtasıyla birlikte hizmete sunulacaktır.
  • Oluşturacağımız müdürlük vasıtasıyla Mezarlıkların temizliği, bakım ve onarımı aralıksız olarak yapılacaktır.
  1. Neredeyse Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanan Keskinimiz ’de iskanlarda yani evlerimizde ilk ay %20 sonraki aylarda %50 ye kadar uzanan indirimler imkanlar ölçüsünde yapılacaktır.
  2. İlk 500 günlük acil eylem planımız dahilinde; yıkılmış, virane olmuş, metruk binalar ve moloz yığını haline gelen arka cadde ve sokaklarımız temizlenecektir.
  • İlçemizdeki sıkıntıları alanında uzman şehir plancısı ve mimar çalışma arkadaşlarımızla tek tek ele alarak girilmemiş, yapılmamış cadde, sokak ve yol kalmayana dek kilit taşı, beton, asfalt veya şose yol yaparak çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İlçemizin girişi dahil tamamı daha estetik bir görünüme kavuşturulacaktır.
  1. Şeffaf yönetim anlayışıyla alım, satım ve ihaleler halka açık şekilde olacaktır. Her ay güncellenen mali portre mizan olarak devamlı halkımıza arz edilecektir.
  • Alım, satım ve iş gücü ile ihalelerde ilçe esnafımız ve iş insanları tercih edilecektir.
  1. Keskin ilçe sınırları içerisinde ikamet eden tüm ŞEHİT yakınları ve GAZİLERİMİZ belediyemiz imkanlarından ücretsiz yararlandırılacaktır.
  • Şu an %50 olan su tüketim bedelleri mevzuatlar ölçüsünde en asgari düzeye çekilecektir.
  • Keskinli Şehit ve Gazilerimizin adının ölümsüzleştirileceği park projemiz ile Vatan uğruna canını feda etmiş Şehitlerimizi ve Gazilerimizi anacağız.
  • Park içerisine tasarlanan müze ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda İlçemizin katkılarını, yöremizin kültürünü ve Şehitlerimizin anısını günümüzde de yaşatacağız.
  1. Cumhuriyetimizin ilk yıllarında Keskin halkının satın alarak (ordumuza- Tayyare cemiyeti) Türk Hava Kuvvetleri’ne hibe ettiği uçağı temsilen eski Belediye Başkanı merhum Bayram SAKALLI tarafından Keskin meydanına konan ancak şimdiki yönetimce kaldırılan uçak tekrar aynı yerine monte edilerek, tarihçesiyle birlikte gelecek nesillere aktarımı sağlanacaktır.
  2. Coğrafi işaretli yemeğimiz olan Keskin Tava’nın, yeni tasarlanacak logosu ile yöremizi en iyi şekilde temsil edebilmesi için ‘Keskin Tava, Keskin'de Yenir’ sloganı ile bir merkez kurularak sivil işletmeciler teşvik edilecektir.
  • İşletmelerin 7/24 Keskin halkına ve dışarıdan gelen misafirlere hizmet vermesi sağlanacaktır.
  1. Şu anda sebze pazarı olarak kullanılan alan, kapalı pazar yeri haline getirilecektir.
  • Bu sayede sağlıklı ve hijyenik bir ortam sağlanarak, köylü pazarı ile diğer pazarcı esnaflarımız entegre bir şekilde ilçemizde faaliyet gösterebilecektir.

  1. İlçemizde hayata geçirilecek olan barınak projesi kapsamında; terkedilmiş, başıboş aynı zamanda çocuklarımız için endişe kaynağı olan sokak hayvanları, koruma altına alınacaktır. Sağlık kontrolleri ve bakımları düzenli olarak gerçekleştirilerek rehabilite edilmeleri sağlanacaktır.
  • Bu sayede, hem ilçemizdeki çocuklarımızın güvenliğine katkı sağlayacak hem de sokak hayvanlarına sevgi ve özenle yaklaşarak onların yaşam koşullarını iyileştireceğiz.
  1. Hayvan pazarı ve kesimhane, çağın gereksinimlerine uygun bir şekilde yeniden tasarlanacak.
  • Modern bir kesimhane ve hayvan pazarı oluşturularak, ilçe halkımızın yanı sıra çevre köyler ve komşu ilçelerin de hizmetine sunulacaktır.
  1. Keskin Sanayimizi Toki üzerinden İlçemize bağlayan yol, ivedilikle ele alınarak kullanılır hale getirilecektir.
  • Ayrıca bir şehrin aynası, bel kemiği sanayimiz; şu anki bakımsız görünümünden kurtarılarak daha temiz ve düzenli olması için çalışmalar yapılacaktır.
  1. Yakın tarihimize kadar şehrimizin içme suyu ihtiyacını karşılayan ara çeşmelerimiz yeni su kaynakları ve kayıp kaçak sularla birlikte, karıştıran mevkiinden itibaren boşa akan sular tekrar toplanarak yeni hattında, bakımları ve restorasyonu yapılan çeşmelerimizle halkımızın hizmetine sunulacaktır.
  2. Ülkemizin dört bir yanında bulunan hemşerilerimizin, sılayı rahim yapmaları ve en azından yılın birkaç ayını, ikinci adres olarak Keskin’de geçirebilmelerine imkân sağlamak üzere; şu an atıl durumda olan Belediye Karıştıran mevkiindeki araziler üzerinde alt yapı çalışmaları yapılarak “Tek tip yazlık konut” projesi hayata geçirilecektir.
  • Birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına inandığımız “Büyük Keskin Buluşmaları” adı altında ilçemizde düzenlenecek çeşitli toplantı ve festivaller için zemin ve şartlar oluşturulacaktır.
  1. Belediye olarak, yıllardır sosyal aktivitelerden mahrum kalan sevgili çocuklarımız, kırsal bölgelerin dezavantajını en çok onların hissettiği değerli gençlerimiz ve kıymetli aileleri için kaliteli vakit geçirebilecekleri sosyal tesisler, oyun alanları, parklar yürüyüş ve bisiklet yolları hizmete sunulacaktır.
  • Sosyal aktivite ve spor faaliyetlerinden uzak kalan çocuklarımız ve gençlerimiz için ilçemizde; spor, edebiyat, sanat alanlarında, sosyal ve kültürel müsabakalar düzenleyerek vereceğimiz çeşitli ödüllerle gençlerimizi teşvik etmek, belediye olarak önceliğimiz olacaktır.
  1. Keskin ilçe girişinden başlayarak trafik Işıklarına kadar olan Bulvar, “Protokol Yolu” olarak kabul edilecektir.
  • Bu bölgede, düzensiz yapılaşmanın önüne geçilerek şehrin estetiğine yönelik; yol düzenlemesi, yeşillendirme çalışmaları ve peyzaj düzenlemesi, aydınlatma sistemleri, kaldırım ile yaya yolları, tabela ve yönlendirmeler, düzenli bina cepheleri gibi çeşitli çalışmalar başlatılacaktır.
  1. Yerel iktidarımızda, şehrin ileri gelen esnafları, bürokratları, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve STK’ların icabet etmeleri halinde, Mülki idareden oluşacak Kent Konseyi ile danışmanlık müessesesi oluşturulacaktır. Konsey üyelerinin alacağı tavsiye kararları, Belediye Meclisi’nde görüşülüp tüm boyutları ile ele alınarak meclis çalışmalarına yön vermeleri konusunda teşvik edilecektir.
  2. En büyük projemiz ise çalmadan, çaldırmadan, bütün kara delikleri kapatarak, alacağımız tasarruf tedbirleri ve ek gelir kaynaklarını Keskin'e hizmette kullanmaktır. Kısaca; akan suları, tertemiz sokak ve caddeleri ile yaşanılabilir bir “Keskin” için; “Ben, sen, o değil, biz olmaya, Beytül malı korumak için Şehr-i Emin olmaya geliyoruz!”

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli iki isim emniyet müdürü oldu

İlginizi Çekebilir

7 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Eski hastane binası önünde ölü bulunmuştu, Şevval’in ailesinden şoke eden iddia

Haber Yorumları

Yorum Yaz

99142

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#